Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin ünlü olduğuna bakmayın tüm çocuklu ailelerden farkları yok!

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin ünlü olduğuna bakmayın tüm çocuklu ailelerden farkları yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anıl Altan ile Pelin Akil ikilisi ikiz kızları ile birlikte mutlu ama yoğun bir dönem geçiriyor. Alin ve Lina bebeğin büyüme sürecini sosyal medyadan takip eden hayranları ünlü çifte bu tempoyu nasıl başardıklarını soruyor.

Pelin Akil ile Anıl Altan çifti instagram’dan gelen soruları yanıtladı. Özellikle de iki çocuk ile nasıl başa çıktıklarını belirten hayranlara Anıl Altan’ın yanıtı şöyle oldu: “Okula götürüyoruz, işimizi o sırada hallederiz diye düşünüyoruz veya halledemiyoruz. Sonra dönüyoruz, teyze, anneanne, babaanne kim varsa. Kimse yoksa işe bizimle geliyorlar. Provaya bizimle geliyorlar, çekimlere bizimle geliyorlar. Bu şekilde bir gün Pelin’de bir gün bende şeklinde. Onların işi halloluyor, bizimkisi hallolmuyor.”

Kocası Anıl Altan’ın bu sözlerini doğrulayan Pelin Akil, sıradan insanlardan hiçbir farklarının olmadığını belirtti ve ünlü olmanın bu konuda bir farklılık oluşturmadığına dikkat çekti.

Pelin Akil, “Bazen bizi farklı görüyorsunuz. Kaç tane bakıcıları vardır diye. Hiçbir şekilde farklı değiliz sizden. Hepimiz aynı hisleri hissediyoruz, aynı zorlukları yaşıyoruz. Şu anda çok yorgunum ama bir sorularınızı da yanıtlamak istiyorum” diye konuştu.

Pelin Akil ve Anıl Altan ikilisi program sırasında çocuklarının isimlerini seçme konusundan bilgiler de verdi. Pelin Akil, daha önce takip ettiği bir sosyal medya fenomeninin kızının isminin Alin olduğunu ve buradan esinlendiklerini ilk kez açıkladı.