Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisi veda edecek ama İsmail Hacıoğlu setleri bırakmayacak!

Mahkum dizisi veda edecek ama İsmail Hacıoğlu setleri bırakmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mahkum dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan İsmail Hacıoğlu, birbiri ardına projelerin yapılmaya başlandığı sektörün en çok teklif alan isimlerinden birisi haline geldi.

Onur Tuna ile birlikte Mahkum dizisinde çok başarılı bir sezon geçirmekte olan İsmail Hacıoğlu, yakında sezon finali yapacak olan dizinin ardından kısa bir süre dinlenecek olsa da setlerden ayrılmayacak.

2 Haziran Perşembe günü Mahkum dizisi sezon finali yapıyor. Dizinin sezon finalinin ardından İsmail Hacıoğlu, yeni bir sinema filmi için sete çıkacak.

49 ismi verilen filmde başrolde yer alacak olan oyuncu, Hatay sınırına giderek, ekip arkadaşları ile birlikte çekimleri bu bölgede gerçekleştirecek.

DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınması olayını anlatacak olan film, gerçek bir hikayeyi gözler önüne serecek.

İsmail Hacıoğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın kahramanlık hikayesi olarak da görülebilecek olan bu yeni film projesinde Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat ile birlikte sete çıkacak.

49 isimli sinema filmi gerçek bir hikayeden uyarlanması ve Türkiye’nin rehin alınma olayı sırasında arka planda neler yaptığını anlatması bakımında çok önemli bir yapım olarak görünüyor.

Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin hikayesi 2014 yılında yaşanan acı dolu olayların yeniden hatırlanmasına neden olacak.