Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü!

Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 2. sezonuyla ekrana gelmeye devam eden dizisi Mahkum, izleyiciyi ikiye bölmüş durumda! Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan dizi, Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanıyor. Dizinin ilk sezonda hızlı çıkışı ve çok sevilen hikayesi, ikinci sezonda bambaşka bir şekle dönüştü!

Bu durumun nedeni de dizinin orijinalinde 18 bölüm sürüyor olması. İlk bölümü 23 Ocak 2017’de yayınlanan ve 21 Mart 2017’de 18. bölümü ile sona eren Innocent Defendant dizisi, büyük beğeni ile izlenen bir hikayeydi. Mahkum dizisinin ilk sezonunda, orijinal hikayenin 18 bölümü kullanıldı! Hatta bu durum, dizi devam ederken bazı izleyicilerin eleştirilerine neden olmuştu.

Hikayenin hızla harcanıp bitirilmesinden sonra devam edecek olayların yeniden kurgulanması gerekiyordu. Dizinin 2. sezonunda da yepyeni bir hikaye ile dönüş yapıldı. İlk sezondaki başarısını yeni sezonda aynı heyecanla götüremediği de reytinglere yansıyor Mahkum dizisinin.

Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 14

Barış’ın yeraltında bir suçlu ordusu kurarak olayları çok farklı bir yere çekmesi ve Fırat’ın da bu çeteyi çökertmek için mücadelesi, kimi izleyicilerden olumlu karşılık bulurken kimilerinin de eleştirisini alıyor! Mahkum dizisi, sezona tartışmalarla başladı!

Fox TV’de yayınlanan dizide Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin performansları ile ayrıca herkes tarafından beğeni topluyor. Ancak sorun oyuncular ya da oyunculuklar değil! Hikayenin gidişatı, kimi izleyicileri mutlu etmiyor!

Fakat yeni sezonda dönüşerek gelen Mahkum’un yenilenen hikayesi, zaman içinde kabul göreceği ihtimalini yorumlarda görmek mümkün! Zira pek çok izleyici de kimi karakterlerden ve hikayedeki gidişattan memnun olmasa bile, oyunculuklarla izlemeye devam ediyor diziyi. Kimileri ise heyecanla yeni haftayı bekliyor ve yenilenen hikayeden de çok memnun.

Bir önceki sezondaki çıkışını tekrarlayamamış olsa da Mahkum dizisi, yoluna enerjisi yüksek adımlarla devam ediyor. Pek çok yeni ismin katılımı ile birlikte zenginleşen dizi, iddiasını devam ettirme yönünde çabalıyor.

Senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı diziye Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürcü de etkili, güçlü ve dikkat çekici oyunculukları ve karakterleriyle katıldılar.

Bu hafta 27. bölümü ile ilk 10’a giremese de  28. bölüm fragmanına gelen yorumlar, sadık bir izleyici kitlesinin diziden vazgeçmek istemediğini de gözler önüne seriyor!

Dizinin reytingdeki hızlı düşüşüne karşın, Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde Destan ile birlikte birincilik elde etmesi ise hayli ironik bir durum! Mahkum dizisi, sezona ani irtifa kaybı ile başlamış olsa da hala umutlu olan pek çok izleyici var… İşte gelen yorumlardan bazıları…

Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 15 Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 16 Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 17 Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 18 Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 19 Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 20 Mahkum dizisinde orijinal hikaye bitti, izleyici resmen ikiye bölündü! 21