Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinden bu sefer izleyicileri sevindiren yeni karar!

Mahkum dizisinden bu sefer izleyicileri sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisiyle ilgili yapılan değişiklik dizi hayranlarını şoke etmişti. 31 Mart akşamı yayınlanması beklenen 16. bölümün ekrana gelmeyeceği başlamasına saatler kala ortaya çıkmıştı.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Hareketli sahneleri ve hikayenin nasıl ilerleyeceğini tahmin bile etmenin mümkün olmadığı bir senaryo düzeniyle Mahkum, bu sezonun iyi çıkış yapan dizilerinden birisi oldu.

Talat Bulut’un da kadrosuna katılması ile birlikte güçlenen diziden, Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya’nın ayrılacağının ortaya çıkması da izleyicileri çok üzmüştü. 16. yeni bölümün bu hafta yayınlanmamasının ardından yapılan duyuruda 16. yeni bölümle ilgili yeni karar duyuruldu.

Mahkum dizisinin 16. yeni bölümünün 7 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Dizinin yeni bölümünde çocuklarını Sinyor’un elinden kurtarmak için birlikte hareket eden Fırat ve Barış’ın ortaklığı yine heyecanı artıracak. Sinyor, kendilerini mahkum ettirirler ise çocuklarını serbest bırakacağını söylüyor. Dizinin hikayesinin bu kadar akıcı olması ve karakterlerin bir sonraki adımda ne yapacağının belli olmaması heyecanı daha da artırıyor.

Seray Kaya’nın canlandırdığı Cemre karakterinin de 16. bölümde diziden ayrılacağı iddialarının gerçek olup olmadığını da yeni bölümde görme fırsatınız olacak. İşte Mahkum dizisi 16. bölüm fragmanı: