Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin ikinci sezonu bu gelişmeden sonra daha da kıymetlendi!

Mahkum dizisinin ikinci sezonu bu gelişmeden sonra daha da kıymetlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisinin ilk sezonun başlarında müthiş bir çıkış yaptığını ve perşembe günü reyting rekabetinde Camdaki Kız dizisini bile geçerek uzun süre zirvede yer aldığını biliyoruz. Ancak diziden başrol oyuncusu Seray Kaya’nın ayrılması ile birlikte başlayan son dönemdeki senaryo sıkıntısı da dikkatlerden kaçmadı.

Mahkum dizisi sezon başında müthiş bir çıkış yapmış olsa da sezonun sonlarına doğru düşen reytingleri ve izleyicilerin senaryoya yönelik eleştirileri ile sosyal medyada gündemden hiç düşmedi. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ise muhteşem oyunculuk performansları ile hayranlarını mest etti.

Mahkum dizisinin ikinci sezonundan izleyiciler çok umutlu, çünkü hikayenin daha da geliştirilmesi ve ilk sezonun başlarındaki gibi her yeni bölüme heyecanın güçlü bir şekilde aktarılacağı bir hikaye düzeninin oluşturulacağını düşünüyor.

Mahkum dizisinin ikinci sezonu bu gelişmeden sonra daha da kıymetlendi! 8

Mahkum dizisinin Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde ‘en iyi dizi’ kategorisinde adaylar arasında bulunması da izleyicileri çok mutlu etti. Destan ve Aziz dizilerinin de yer aldığı adaylar arasında güçlü bir konumda bulunan Mahkum’un bu noktaya gelmesi bile büyük bir başarı olarak görülüyor.

Mahkum dizisinin ikinci sezonu da Seul’de hem ‘en iyi dizi’ hem de senaryo dalında Uğraş Güneş’in adaylar arasında yer alması ile daha da çok konuşulmaya başlandı.

Aziz dizisinin ilk sezonunun hikayesini yazan Eda Tezcan da, Uğraş Güneş gibi ‘en iyi senarist’ dalında yarışıyor.

Mahkum dizisinin ikinci sezonu bu gelişmeden sonra daha da kıymetlendi! 9

Senaryo noktasında Türkiye’den iki önemli senaristin Seul’de adaylar arasında yer alması ülkemizin bu alanda ne kadar ileriye gittiğinin de bir göstergesi oldu.

Mahkum dizisinin ikinci sezonu artık daha da çok merakla bekleniyor. Hem dizinin hem de senaristin Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde yarışacak olması Mahkum dizisi için yeni bir öne çıkma fırsatı da oldu.

İkinci sezonunda hikayesinin bir hayli değişmesi beklenen Mahkum dizisine yeni oyuncuların da katılması ve ilk sezonun başlarındaki o muazzam çıkışı, ikinci sezonda da sergilemesi yönünde bir beklenti oluştu.