Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan uyumunun gölgesinde kaldılar!

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan uyumunun gölgesinde kaldılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ile iki sezondur büyük bir popülerlik yaşayan Berk Atan ile, en son Kalp Yarası dizisiyle gündemden düşmeyen Yağmur Tanrısevsin yeni bir proje için buluştu.

Üçüncü Gün isimli sinema filminin çekimleri için bir araya gelen iki oyuncunun güçlü uyumu ve sempatik halleri hayranlarını çok memnun etti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda birçok kişi bu ikiliyi yılın favori çiftlerinden birisi olarak tarif ediyor.

Berk Atan’ın Gönül Dağı dizisindeki partneri Gülsim Ali İlhan’ın hikayeden ayrılmasının ardından onun yerine Yağmur Tanrısevsin’i dizide görmek isteyenler de sosyal medyadan yapımcıya mesaj yolluyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan uyumunun gölgesinde kaldılar! 8

Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrolünde yer aldığı Üçüncü Gün filminde önemli isimler bir araya geldi. İki genç oyuncunun uyumunun gölgesinde kalan bu isimler arasında Derya Alabora, Nursel Köse, Zuhal Yalçın da bulunuyor.

Filmin setinden de eğlenceli fotoğraflar geliyor ve ekibin birbiri ile kısa sürede kaynaştığı da bu görüntülerden anlaşılıyor.

Filmde Berk Atan’ın annesini oynayan Derya Alabora’yı Nesrin karakterinde izleyeceksiniz. Teyze olarak ise Nursel Köse, Nevin karakterini canlandırıyor. Zuhal Yalçın da Nermin karakteri ile aynı evde yaşayan bu ikilinin üçüncü kız kardeşi olarak hikayede yerini aldı.

Üç usta oyuncunun kırmızı kıyafetleri ve bucaklarındaki köpeklerle verdikleri pozlar da büyük ilgi çekti.

“Sette bize Altın Kızlar diyorlar” diyen usta oyuncular, köpeklerini de kucaklarına alarak filmin genç oyuncuları ve yönetmeniyle eğlenceli fotoğraflar çektirdiler.

Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan uyumunun gölgesinde kaldılar! 9

Üçüncü Gün filminin hikayesi ve oyuncu kadrosu ile önümüzdeki dönemde daha çok konuşulası bekleniyor.