Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa çekiminde Jessica May kuğu gibi, Hilmi Cem İntepe jilet gibiydi!

Maria ile Mustafa çekiminde Jessica May kuğu gibi, Hilmi Cem İntepe jilet gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk iki bölümü yayınlanan, Pazar akşamlarının alternatif dizisi olarak da konumlanan Maria ile Mustafa’nın başrol oyuncuları afiş çekimleri için İstanbul’a geldi. Ürgüp’te yapılan çekimlere ara verip afiş ve fotoğraf çekimlerine katılan Jessica May, Hilmi Cem intepe ve Tamer Levent eğlenceli anlar yaşadı.

Jessica May, dizi için saçlarını hayatında ilk kez orijinal renginden farklı bir renge boyadı ve hayranları da bu haline alışmaya çalışıyor. Çekimlerde mavi elbisesi ile göz dolduran, güzelliği ile de ışıl ışıl parıldayan ünlü oyuncunun Hilmi Cem İntepe ile de çok iyi uyum sağladığı görüntülere yansıdı.

Kostüm sorumlusu ile modellere baktıklarını ve mavi elbiseye etrafındaki arkadaşlara da danışarak karar verdiğini anlatan Jessica May, sempatikliği ile de gülümsetti. Kuğu gibi görünen partnerinin yanında, smokin takmaya, takım elbise giymeye pek alışık olmayan Hilmi Cem İntepe de adeta jilet gibiydi…

Jessica May, sette çok heyecanlı çalıştığını ayrıca partneri ile de çok iyi anlaştığını şu sözlerle ifade etti: “Ben çok heyecanlıyım, aynı zamanda çok mutluyum. Mutluluktan patlıyorum. Gerçekten çok güzel bir hikaye. Çekerken o kadar derine giriyoruz ki hikayenin. Ben çok güzel bir enerji alıyorum Hilmi’den.. Böyle sete girdiğimiz an inanılmaz heyecanlanıyorum. Benim için başka bir şey.”

Hilmi Cem İntepe de aralarındaki uyuma dikkat çekti ve Jessica May ile partner olduğu için de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncu, “Jessica ile partner olmaktan çok mutluyum. Faruk Teber gibi bir yönetmen ile çalışmaktan çok mutluyum. İşimizin atv’de olmasından çok daha mutluyum. Biz çekiyoruz, inşallah yayınlandığı zaman da güzel tepkiler alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.