Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal, Mucize Doktor için spoiler verdi! İşte Nazlı ile Ali Vefa’daki değişim!

Sinem Ünsal, Mucize Doktor için spoiler verdi! İşte Nazlı ile Ali Vefa’daki değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni programı Kamera Arkası, Beyza Şekerci’nin sunumuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Pazar günleri yayınlanmakta olan programda kanalın en başarılı yapımı olan Mucize Doktor dizisinin setine konuk olundu. Nazlı, Tanju, Beliz ve Güneş karakterlerine hayat veren; Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan ve Korhan Herduran ile röportajlar yapıldı.

Dizide Nazlı olarak izlediğimiz Sinem Ünsal, projenin bu kadar büyük beğeni kazanacağını ilk başlarda tahmin etmediklerini belirtirken, ikinci sezon öncesinde de bazı detaylardan bahsetti. Bilindiği üzere 5 aydan uzun süre ara veren Mucize Doktor dizisi, 17 Eylül Perşembe akşamı 29.yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Peki 2. sezonda neler yaşanacak? Yayınlanan fragmanlardan anlaşıldığı üzere diziye aksiyon gelecek. Şimdiye kadar vakalar üzerinden ilerleyen ve izleyicinin de farklı teması nedeniyel çok sevdiği diziye, patlama ve aksiyon sahneleriyle giriş yapılması klasik dizi anlaşıyına geri mi dönülüyor, sorusunu da sordurmuştu.

Sinem Ünsal ise yeni sezon hakkında şu detayları verdi: “Çok güzel bir yolculuğu vardı Nazlı’nın. Ali ile olan ilişkisi bazında baktığımızda da diğer herkesten bambaşka bir motivasyonla yaklaştı ona. Çok tutarlıydı hep ona karşı tutumu. Bu aynı tutarlılıkta katlanarak devam ediyor. Biraz duygusu değişikliğe uğradı. Biraz daha böyle duygusal bir yerden bağ kurdular.Bunu artık seyirci de görüyor. Sanırım buradan biraz devam edeceğiz.Ben daha fazla spoiler vermeyeyim. Ama bu aks bizim de olduğu gibi, seyircinin de çok hoşuna gidecek.”

Mucize Doktor dizi setinden görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.