Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova öncesi, Hilal Altınbilek’ten önemli hatırlatma!

Bir Zamanlar Çukurova öncesi, Hilal Altınbilek’ten önemli hatırlatma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonuna bu hafta başlıyor… İlk iki sezonda müthiş hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile izleyicisini bir an olsun ekran başından ayırmayan dizinin yeni bölümleri de çok etkili geliyor.

Furkan Palalı ve Nazan Kesal ikilisinin hikayeye katılması ile dizide çok şey değişecek. Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncularından, Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek de yeni bölüm öncesi, izleyicilere bir hatırlatmada bulundu.

İzleyiciler diziyi çok özledi ve bir an önce başlamasını istiyor. Peki ilk 2 sezon boyunca neler yaşandı ve bu noktaya nasıl gelindi. İşte Hilal Altınbilek bunu hatırlatan bir video yayınladı.

Oyuncu, “Bir Zamanlar Çukurova da neler oldu? Yeni sezon öncesi küçük bir hatırlatma” notuyla videoyu yayınladı ve hayranlarını da heyecanlandırdı.

“Özledik çabuk başlasın” diye yorum yazan hayranlar, dizinin yeni bölümlerini sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor. Hilal Altınbilek de önceki röportajında 3. sezonun kendisini de çok heyecanlandırdığını ve bazı soruların yanıtlarının ortaya çıkacağını ifade etmişti.

İşte bu yanıtlar çok merak ediliyor ve izleyiciler de Züleyha karakteri ile ünlü oyuncuyu heyecanla bekliyor.

17 Eylül Perşembe akşamı dizinin 64. yeni bölümünün karşısına geçmeden önce, aşağıdaki videoyu mutlaka izlemelisiniz: