Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Mars, Koç burcunda seyahat ediyor, hayatınızda neler değişecek? Astrolog Dinçer Güner anlatıyor

Mars, Koç burcunda seyahat ediyor, hayatınızda neler değişecek? Astrolog Dinçer Güner anlatıyor

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube sayfasından takipçilerini burçlarla ilgili bilgilendirmekte. Yeni bir video yayınlayan Güner, Mars’ın 15 Şubat’a kadar Koç burcunda seyahat edeceğini hatırlattı ve önemli yorumlarda bulundu. Konuyla ilgili video yayınlayan Dinçer Güner, Koç burcuna Mars’ın etkilerini ele aldı. Videodan detayları izleyebilirsiniz. Ayrıca Dinçer Güner’in açıklamalarının bir bölümünü aşağıda bulabilirsiniz:

Dinçer Güner Anlatıyor: Mars; 15 Şubat’a kadar Koç burcunda seyahat edecek. Mars bu burçta en güçlü yerleşimindedir, çünkü bu burcu yönetir. Amma velakin bu burcu yönetmesi demek bünyesinde barındırdığı iyi ve kötü tüm özellikleri kuvvetli bir şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir. Peki nedir bunlar ? Şimdi bunlardan bahsedeceğim akabinde Türkiye üzerine ne gibi etkileri olacak buna göz atacağım… MARS koç burcunda iken;

– Daha direk tavırlı, tuttuğunu koparan, hedef odaklı ve gözüne kestirdiğini elde eden bir yapı verir.
– Tam bir savaşçıı ama bu sefer amazon kadını gibi değil, tam bir eril savaşçı, erkek gücün baskın olduğu zamanlardır. Burada maço tavırlar, kaba durumlar, sert çıkışlarda aynı şekilde göze çarpar.
– Elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen, gözü pek, girişken, rahatlıkla hem de düşünmeden risk alabilen bir yapıyı görürüz.
– Bu dönem yaşamı şekillendirmek, yeni bireysel başlangıçlar yapmak için ideal bir süreçtir fakat ortaklık kurmak için uygun değildir, çünkü MARS koç enerjisi bencil ve kendine dönüktür.
– Burada sabırsız bir enerji vardır arkadaşlar, koca isterim şimdi isterim hesabı, hemen her şeyin çabucak olmasını isteriz. Bu yüzden sabır ve zaman gerektiren işler biraz asab bozucu bir hal alır.. Uzun süreli yatırımlar için uygun bir süreç değildir kısacası
– Yeni şeyler denemeye, yaşama dair yeni bir şeyler keşfetme güdümüz oldukça kuvvetli olur.
– Mars’ın koç burcunda ki agresyonu da tadından yenmez valla, hep bir gerginlik, hep bir tartışma, hareket hali söz konusudur.
– Bu dönem yaşamda ki hedeflerimizi doğru bir şekilde belirleyip, harekete geçmek için en doğru zamandır.
– Özellikle rekabet duygusunun en çok bilendiği zamandır, ama burada ki rekabet daha çok kendimizle olandır. Tabii Mars’ın koç burcu enerjisinin bokuyla kavga eden insan modeline de benzetebiliriz.
– Sıkıntılı noktalardan bir tanesi ise gereksiz risk almaya karşı duyulan heyecandır ve kazaların-patlamaların en çok meydana geldiği süreçtir aslında.
– Bu dönemde lütfen maymun iştahlı olmamaya özen gösterin, canım Mars ‘ın koç burcunda ki güzelim enerjiyi hiç etmeyin.

Bu saydıklarım bize katacağı halet-i ruhiye durumları aslında. Bunun yanı sıra astroloji sembolizminde mars ve koç burcu neleri sembolize eder bunlara bir göz atalım şimdi de
Savaş, kavgalar, askeri konular, cephanelik, patlamalar, kaslar, çocuklar, risk almak, hayvanlar üzerinde deneyler, kazalar, şiddet içerikli durumlar, yeni şeyler keşfetme, yangınlar, alevler, demir, demircilik, demirle ilgili işler, rehineler ve onların kurtarılması, liderlik ve lider kişiler demektir.