Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri MasterChef Türkiye 23 Eylül Pazar 8. bölümünde kim elendi; Atakan mı, Ebru mu?

MasterChef Türkiye 23 Eylül Pazar 8. bölümünde kim elendi; Atakan mı, Ebru mu?

tarafından ker_def

Tv8 ekranlarında büyük beğeni kazanan MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam yaşananlarla ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

MasterChef Türkiye’nin eleme oyunun ardından şefler 4 eleme adayı hakkındaki son kararlarını verdi. 3 kişi yarışmaya devam ederken 1 yarışmacı elendi.

MasterChef Türkiye kim elendi?

MasterChef Türkiye’ye veda eden isim belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam sona kalan dört adaydan biri elendi ve hayallerine veda etti. MasterChef’de ilk olarak dokunulmazlık yarışması yapıldı. Dokunulmazlık için Burcu ve Atakan karşı karşıya geldi. Jüriden övgü dolu sözler duyan Burcu, dokunulmazlığa hak kazandı ve bir hafta daha yarışmayı garantiledi.

MasterChef Türkiye’de son dörde kalan isim Zeynep, Kerem, Atakan ve Ezgi oldu. Sona kalan dört adaydan ilk olarak Zeynep, en güzel tabağı hazırladığı için çıktı ve kurtuldu. Daha sonra ise Kerem yarışmaya devam eden 2. isim oldu. Atakan ile Ezgi arasında MasterChef Türkiye’de Atakan ile yola edilirken Ezgi elenen isim oldu.

Kazananın açıklandığı anlarda Ezgi ve Atakan, bir hayli stresliydi… Atakan, yola devam edeceğini öğrenince büyük sevinç yaşadı. Tüm bu anları videodan izleyebilirsiniz.

Masterchef Türkiye Mutfağı; yeteneklerini sergileyecek Masterchef adaylarını bekliyor! Ancak bu mutfağa girebilmek o kadar da kolay olmayacak. Binlerce başvuru arasından seçilen 30 yarışmacı adayı Masterchef Türkiye’de kalabilmek için temel becerilerini ve hünerlerini Masterchef mutfağında gösterecek. İşler, bu mutfağa girmekle de bitmiyor. Bu mutfakta kalmak da bu mutfağa girmek kadar zor.