Ana sayfa Dizi İzle Masum 23 Nisan Cuma 397. bölümde Mira hapse giriyor!

Masum 23 Nisan Cuma 397. bölümde Mira hapse giriyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle 23 Nisan Cuma günü buluşacak olan Masum dizisinin 397.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Dizinin hikayesinde önemli gelişmelere şahitlik edeceksiniz. Mira hapse giriyor. İşte tüm detaylar:

Masum’da bugün Gora Mira’nın Daram’ı öldürdüğünü söyleyerek onu polise şikayet eder. Kokila ve Gopi kızlarını kurtarmak için Gora’nın oyununu ortaya çıkarmaya çalışır. Kokila ve Gopi başarılı olabilecek mi? Gora Mira’yı Daram’ı öldürmekle suçlar ve polise ihbar eder. Bir anda karşılarında polisi gören Modi ailesi şok olur. Ahem kızının kimseyi öldürmediğini söylese de Gora şikayetinde ısrarcı olur. Polis tüm itirazlara rağmen Mira’yı tutuklar.

Mira’nın hapse girmesi Gopi ve Ahem’i yıkar. Gora oyunlarıyla Şarvan’ı da kendi tarafına çekmeyi başarır. Kokila, Gora’nın büyük bir oyun oynadığını düşünüp onun evine gider. Fakat Şarvan onları iftira atmakla suçlayıp evden kovar. Kokila ve Gopi, Gora’nın oyununu bozabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel