Ana sayfa Dizi İzle Masum 3 Mayıs Pazar 42. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 3 Mayıs Pazar 42. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 3 Mayıs Pazar tarihli 42. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.Kokila bebeğin babasının Elesh olduğunu düşünür ve düğün tarihini öne alır. Umang ise Kinjal’e annesine gerçekleri anlatması için baskı yapar. Kinjal ne karar verecek?

Kinjal’in bebeğinin babasının Eleş olduğunu düşünen Kokila düğün tarihini öne almak ister. Kinjal Umang’ı arayarak düğünün öne çekildiğini söyler. Planı işleyen Umang bu habere çok sevinse de bunu yansıtmaz. Kokila Mehta ailesinin evine giderek düğün tarihini kararlaştırır.

Kinjal düğün için acele edilmemesi gerektiğini ima etmeye çalışır fakat Kokila onu susturmayı başarır. Umang Kinjal’e bebeğin gerçek babasını annesine söylemesi için baskı yapar. Kinjal bebeğin babasının Umang olduğunu söyleyecek mi?

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce amcası onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum 23 Mart’tan itibaren her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel