Ana sayfa Dizi İzle Masum 30 Nisan Perşembe 39. bölümde Gopi’den Kokila’ya sürpriz

Masum 30 Nisan Perşembe 39. bölümde Gopi’den Kokila’ya sürpriz

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisinin 30 Nisan Perşembe günü 39. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Peki bu bölümde neler yaşanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Gopi’den Kokila’ya sürpriz var.

Masum’da bugün Rashi Kokila’nın canını sıkmak için bir oyun oynar. Kokila’nın seçtiği boya rengini değiştirip onun öfkelenmesini sağlayan Rashi çok mutlu olur. Gopi ise kayınvalidesine bir sürpriz hazırlar.

Kinjal’in düğünü için bayramdan sonrasına karar verilir. Rashi ise annesinin sözlerine uyup Kokila’dan intikam almak için elinden geleni yapar. Kokila’ya karşı ağır sözler sarf eden Rashi Hetal’den uyarı alır. Rashi Kokil’nın ev için seçtiği boya rengini değiştirir. Kokila duvarların rengini görünce büyük bir şok yaşar. Gopi ise kayınvalidesinin üzülmesine dayanamaz ve bir çözüm yolu aramaya başlar. Kokila Gopi’nin sürprizini görünce ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel