Ana sayfa Dizi İzle Masum 4 Temmuz Cumartesi 104. bölümde Rashi köşeye sıkışıyor!

Masum 4 Temmuz Cumartesi 104. bölümde Rashi köşeye sıkışıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Masum izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 4 Temmuz Cumartesi günü ekrandaki yerini almaya hazırlanan dizinin 104. bölümünde Rashi köşeye sıkışıyor… Masum’da bugün Rashi Cigar’ın sevgisini tekrar kazanmak için Sonal ile konuşmaya karar verir fakat ona isteğini kabul ettiremez. Çok öfkelenen Rashi Sonal’in arabasına zarar verir. Onun bu hamlesi nelere yol açacak?

Rashi Cigar’a kendini affettirmeye çalışır. Fakat Cigar’ın öfkesi dinmez. Rashi Gopi aracılığıyla Cigar’ın eski nişanlısı Sonal ile buluşur. Rashi Sonal’den Cigar’a yalan söylemesini ister. Sonal ile tartışan Rashi onun arabasının lastiğini patlatır.

Eve geldiklerinde Sonal’in bir anda ortadan kaybolduğunu öğrenen Rashi ne yapacağını şaşırır. Gopi ise olanları ailesine anlatmak ister. Rashi Gopi’yi engellemek için elinden geleni yapar. Rashi’nin Sonal’in kaybolmasından sorumlu olduğu ortaya çıkacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel