Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’a göre Su Burcu Yazgı Coşkun ile bir peri masalı yaşıyorlar!

Onur Seyit Yaran’a göre Su Burcu Yazgı Coşkun ile bir peri masalı yaşıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, son yılların en iyi uyum yakalayan genç dizi çiftlerinden birisi oldu. Kardeşlerim isimli dizide canlandırdıkları Asiye ve Doruk karakterleri ile çeşitli ödüller alan iki genç oyuncu, kariyerlerinin başında milyonlarca hayran kazandı.

Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanmaya devam ederken, Doruk ve Asiye karakterlerinin sahneleri de sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Genç dizi çifti en son Okan Üniversitesi tarafından düzenlenen törende “Yılın En İyi Dizi Çifti” ödülünün sahibi oldu… Kardeşlerim dizisinin de ‘Yılın En İyi Dizisi’ olarak ödüllendirildiği törende iki genç oyuncu da heyecanlıydı..

Su Burcu Yazgı Coşkun, beyaz kıyafeti ile dikkat çekerken, heyecanını şu sözlerle anlattı: “Ben şu anda çok heyecanlıyım. Çift ödül aldık ve çok mutluyum şu an burada Onur ile olmaktan…”

Ödülünü aldıktan sonra gençlere yönelik sahnede bir teşekkür konuşması da yapan Yazgı Coşkun, bir yola çıktıklarını ve henüz bu yolun da başında olduklarını belirti ve “Bize destek olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Onur Seyit Yaran'a göre Su Burcu Yazgı Coşkun ile bir peri masalı yaşıyorlar! 7

Onur Seyit Yaran da rol arkadaşı ile başarılarına bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Her ödül töreninde söylediğimiz gibi daha iyilerine inşallah” ifadesini kullandı.

Onur Seyit Yaran, sahnedeki konuşmasında diziyi bir peri masalı olarak tarif etti ve şunları söyledi: “Bu güzel peri masalı hikayemizde bize destek olan, bizi seven herkese çok teşekkür ederiz.”

Kardeşlerim dizi setinde iyi anlaştıkları bilinen ikili, aralarında bazı küçük atışmalar da yaşandığını belirtirken, ortak bir enerjide buluşmayı ise her zaman başardıklarını ifade ettiler.

Sosyal medyaya da yansıyan ikilinin dans görüntüleri de büyük ilgi çekmişti. Onur Seyit Yaran, dans dersleri almayı sürdürdüğünü ve bu videolara da devam edeceklerini söyledi.