Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisini neden izlemeliyiz? Hikayesiyle sarsılan Ezgi Mola verdi yanıtı…

Masumlar Apartmanı dizisini neden izlemeliyiz? Hikayesiyle sarsılan Ezgi Mola verdi yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT’de yayınlanacak olan yeni dizinin ismi, önce Çöp Apartman olarak lanse edilmişti. Dizinin oyuncu kadrosunun ortaya çıkması ve hikayesinin de dramatik bir gerçeğe dayanması, yaz başından beri ilgi çeken yapımlardan bir tanesi olmasını sağladı. Bir süredir konuşulan dizinin çekimleri de başladı.

Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın yaptığı ve Deniz Madanoğlu’nun senaryosunu yazdığı OGM Pictures imzalı dizide Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar başrollerde oynuyor. Hikayeyi yazan isim, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizilerinin de hikayesini yazan Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu olunca, dikkatleri de çekti.

Masumlar Apartmanı dizisini neden izlemeliyiz? Hikayesiyle sarsılan Ezgi Mola verdi yanıtı... 8

Zira dizinin konusu, yaşanmış gerçek bir hikaye ve rol alacak isimler de son  sevilenyılların başarılı oyuncuları. Bütün bunların yanında bir de Ezgi Mola faktörü var ki o da ayrı bir merak yaratan unsurdu. Çünkü Ezgi Mola, 8 yıldır kendisine gelen hiç bir dizi teklifini kabul etmedi!

Oyuncuyu yıllar sonra yeniden ekranlara döndüren dizi de haliyle büyük merak uyandırmakta. Merve Dizdar ve Ezgi Mola, geçtiğimiz sezon Alice Müzikali’nde birlikte rol almışlardı. Dizide ise evlerini çöp eve çeviren, dramatik hikayeleri olan iki kız kardeşi oynuyorlar.

Hal böyle olunca, Ezgi Mola’yı bu kadar çok etkileyen bir hikayenin dizi yansıması da merak konusu oldu. Mola, şimdiden setten yaptığı paylaşımlarla dikkatleri fena halde çekmeyi başarıyor. Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Ezgi Mola, geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşımla adeta “Neden Masumlar Apartmanı izlemeliyiz?” sorusuna da yanıt vermiş oldu.

Yayın tarihini tam bilmediğini söyleyen Ezgi Mola, Buğdaycıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki Çöp Apartman hikayesinden esinlenen dizinin öyküsünü okuduğunda çok etkilendiğini ve izleyiciyi de çok duygulandıracağını belirten bir not düştü aşağıdaki paylaşımına… “Uzun yıllar sonra öyküsünü de senaryosunu da okuduğum anda beni çok etkileyen bir iş oldu. Bence izlediğinizde hem çok etkilenecek hem de çok duygulanacaksınız” diyerek hikayenin hayli sarsıcı olduğunu da vurgulamış oldu…

İşte Mola’nın paylaşımı:

Masumlar Apartmanı dizisini neden izlemeliyiz? Hikayesiyle sarsılan Ezgi Mola verdi yanıtı... 9