Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin kilit ismi bir anda yok oldu! Geri gelecek ama kafaları karıştırdı!

Masumlar Apartmanı dizisinin kilit ismi bir anda yok oldu! Geri gelecek ama kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok beğenilen dizisi olan Masumlar Apartmanı, her hafta Salı akşamları izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. TRT1’de yayınlanan dizinin gerçek hayat hikayesinden alıntılanması, izleyenlerin ilgisini de arttırmakta. Bazı karakterler sonradan eklenmiş ve bazı olaylar da kurgu ancak yine de gerçek bir olaydan alınıyor hikaye.

Dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah var. Dizide Safiye’yi oynayan Ezgi Mola etrafında dönüyor daha çok hikaye. Ancak tabi Gülben ile birlikte Han ve İnci’nin de hayatları irdelenmekte.

Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından alınıyor. Kitapta İnci ve Han karakterleri yok. Bu iki isim sonradan eklenmiş. İnci karakterini ise Farah Zeynep Abdullah oynuyor.

Ancak bu hafta Farah Zeynep Abdullah, tek bir karede dahi görünmedi! Hikaye gereği İnci, Han’ın ailesi ile birlikte aynı evde yaşamalarını istediğini söylemesiyle küplere bindi.

Bir hafta önceki bölümde Han ve İnci, apartman kapısının önünde bir tartışma yaşadılar. İnci, yeni bir hayat kuracaklarını, artık evlendiklerini öğrenen ailelerinden ayrı başka bir yerde oturacaklarının hayalini kuruyordu.

Ancak Safiye’nin yaşadığı sinir krizi sırasında Han onu sakinleştirirken, evden asla gitmeyeceğini söyleyerek İnci’nin bütün hayallerini yıktı. İnci, Han ile ayrı bir hayatlarının olamayacağı itirafıyla sarsıldı ve gitti.

Yeni bölümde İnci hiç ortada yoktu. Hikaye gereği bir yere gitmişti. Esra’da değildi ve yerini de kimseye söylemiyordu. Kardeşi Ege ile telefonda konuştu ancak o konuşmada İnci’yi göremedi izleyici.

Hiç bir görüntüsü yoktu İnci’nin yeni bölümde! Sanki toz olup uçmuştu! Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci’nin bir sonraki bölüm geri döneceği ise, oyuncuların instagram paylaşımlarından anlaşıldı.

Farah Zeynep Abdullah, kendisi görünmese de sosyal medyada bir görüntü paylaştı. Oyuncu, dizinin setinde karavanda oturan Merve Dizdar ve Esra Ruşan’ı görüntüledi. Bu da sette olduğu ve gelecek hafta yayınlanacak olan bölümde de ortaya çıkacağını gösteriyordu.

İnci karakterinin diziden öyle kolay kolay gitmeyeceği anlaşılıyor ama oyuncunun bir bölüm boyunca ortada olmaması da bir tatil izni mi aldığı şeklinde tahminleri de beraberinde getiriyor…

Dizinin senaristlerinden Deniz Madanoğlu, Youtube’da yayınlanan bir röportajında İnci’in Han’ın ailesine girmesiyle birlikte sevgisi ve anlayışıyla yavaş yavaş ailedeki herkesin iyileşmesine katkıda bulunacağı açıklamasını yapmıştı.

Yani İnci, aslında hikayenin kilit ismi! Dolayısıyla öyle kolay kolay gitmeyecek ancak bir hafta mola vermesi de ilginç bir kısa süreli kayboluş oldu!

Farah Zeynep Abdullah, son olarak eğlenceli bir video ile Birkan Sokullu’yla bir paylaşım yaptı. Böylece yeni bölümde geleceğinin de sinyalini verdi oyuncu…