Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’deki Volkan mı, Kadın’daki Sarp mı? Caner Cindoruk’tan ilginç soruya şaşırtan yanıt!

Sadakatsiz’deki Volkan mı, Kadın’daki Sarp mı? Caner Cindoruk’tan ilginç soruya şaşırtan yanıt!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Volkan karakteri ile ekranlara gelen Caner Cindoruk, ekranların unutulmaz dizileri arasına giren Kadın dizisinde de Sarp karakterini oynuyordu. Özge Özpirinçci ile başrolde yer aldığı Kadın dizisi, 3 sezon boyunca izleyenleri adeta ekrana kilitleyen bir yapım oldu ve unutulmaz bir hikaye ortaya koydu.

Kadın dizisinde öldü sanılan ama sonradan ortaya çıkan Sarp’a başta izleyici “Bu kadar zaman neredeydin, iki çocuğunu, karını bırakıp gittin” diyerek karaktere isyan bayrağını açmış ve başta pek sevmemişti. Bahar’ın yaşadığı onca acıya rağmen yaşadığı halde neden gelip onu bulmadığı konusunda da karaktere hayli eleştiri yapılmıştı.

Ancak gerçek sonradan ortaya çıkmış, Sarp’ın denize düştükten sonra hafızasını yitirdiği, hatırlamaya başladıktan sonra da eşi ve çocuklarının yangında öldükleri söylenmişti. Sonradan hikaye ortaya çıkınca Sarp’ı da sevmeye başladı izleyici.

Sadakatsiz dizisinde ise kimsenin sevemediği ve kolay kolay da sevemeyeceği bir karakteri oynuyor şimdi Caner Cindoruk. Volkan o kadar sahtekar, yüzsüz, kurnaz bir adam ki izleyenleri adeta iğrendiyor yaptıklarıyla!

Sadakatsiz'deki Volkan mı, Kadın'daki Sarp mı? Caner Cindoruk'tan ilginç soruya şaşırtan yanıt! 7

Tabii tüm bunlar hikaye gereği ama bir taraftan da Caner Cindoruk’un başarılı oyunculuğu büyük etken. Cindoruk, bir sezon önce Sarp ile sevilirken, şimdi Volkan ile nefret edilen bir karakterle ekranda.

Oyuncu, Youtube’da yayınlanan bir canlı sohbette hayranlarının sorularını yanıtladı. Dizide Derin’i oynayan Melis Sezen ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştiren oyuncuya bir izleyici “Sarp Çeşmeli mi, Volkan mı?” sorusunu yöneltti.

Cindoruk, “Sarp Çeşmeli kötü gibi görünüyordu ama o kadar iyi, o kadar saf bir karakterdi ki ama Volkan da oynaması, bir oyuncu olarak çok keyifli bir karakter bence” yorumunu yaptı.

Bu arada bir izleyicinin 2020 yılında tüm dünyada yaşanan salgına da atıfta bulunarak “Karakterinizi 2020 yılına benzetiyor musunuz?” şeklindeki soruya da “Ben benzetiyorum…2020’nin adı Volkan, başka hiç bi şey olamaz” yanıtını verdi.

Caner Cindoruk ayrıca, yeni bölüm senaryosunu her eline aldığında kendisinin de oynadığı karaktere kızdığını belirterek “Senaryoyu okuduğumda böyle bir şey oluyor insan ‘Ah seni Volkan ah seni’ ama ondan sonra onu anlamaya çalışıyorum. Çünkü oyunculuk oynadığımız şeyi biraz anlamak üzerine kurulu” yorumunu yaptı.

Bu keyifli röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…