Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bildiğiniz gibi, Baraj ve Hekimoğlu ise düşüşte!

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bildiğiniz gibi, Baraj ve Hekimoğlu ise düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Salı akşamlarının reyting yarışında neler olduğu zaten tahmin edilebilir. TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı, 19.bölümüyle de yine 11-14 arası reytingler elde ederek birincilik kürsüsüne oturdu. Dizinin tüm izleyici gruplarında güçlü bir durumda olması da dikkatlerden kaçmıyor. Ancak AB ve ABC1’de önceki haftalarda çok daha iyi oranlar elde edildiği ve bir miktar düşüş yaşandığı da görülüyor.

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise yine çok iyi oranlar elde ederek günün ikincisi oldu.8-11 arası reytingleri bulunan dizinin bir miktar düşüş yaşamış olsa da yine de ekranın en başarılı yapımları arasında yer almaya devam ettiğini dün akşamki performansıyla da görmüş olduk. Totalde ise Masumlar Apartmanı’na çok yaklaşan atv dizisi önümüzdeki haftalarda birinciliği alır ise şaşırmamak lazım.

Fox TV ekranlarında son haftalarda büyük çıkış sergileyen Baraj dizisinin de dün akşam bir miktar düşüş yaşadığı gözlemleniyor. Ancak bu durum iyi oranlarda olduğu gerçeğini değiştirmedi. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizi, entrikası yüksek ve heyecan dolu bölümleri ile ekranda yine kemik izleyicisini çekmeyi başardı. Totalde 4. sırada yer alan Baraj, AB ve ABC1 gruplarında ise günü 8. sırada bitirdi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu da bir ara iyi reytinglere ulaşmış olsa da yavaş yavaş geriliyor. Totalde 4’ün altına gerileyen dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise 4’lü oranlarda. Totalde günü 15. sırada bitiren Kanal D dizisi, AB’de 6. oldu ve ABC1 grubunda ise günü 11.sırada tamamladı.

İşte 26 Ocak Salı gününü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bildiğiniz gibi, Baraj ve Hekimoğlu ise düşüşte! 2