Ana sayfa Dizi Haberleri Yayından kaldırılır mı diye endişe edilen Baraj dizisi şimdi parmak ısırtıyor!

Yayından kaldırılır mı diye endişe edilen Baraj dizisi şimdi parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Baraj dizisinin Mart ayında yayınlanan 2 bölümü çok beğenilmişti. Ancak aradan geçen 6 ayın ardından yeniden ekranlara dönen Baraj, pandeminin de etkisiyle televizyon reytinglerinin genel düşüklüğünün kurbanı olmuştu.

Baraj dizisinin ikinci sezonu kötü başlamış ve bir süre de reytinglerdeki bu kötü gidiş durdurulamamıştı. Ne zamanki hikayede sırlar ortaya çıkmaya başladı, dizi hareketlendi. Oyunculuk performanslarının da artması ve hikayenin daha çok ilgi çekmeye başlaması ile yükseliş yaşayan Baraj dizisi, dün akşam sadece zaman atlaması yaşamadı, reyting sonuçlarıyla da müthiş bir geri dönüşün simgesi oldu.

Baraj dizisinin 18. bölümünde 5 yıl ileri giden hikaye izleyicileri fazlasıyla cezbetti. Gizem Karaca’nın da Bahar karakteri ile yapıma katılması, yaşanan olaylar sonrası Nazım’ın intikam planını devreye sokması ile Baraj, güçlü bir konuma geldi.

Yayından kaldırılır mı diye endişe edilen Baraj dizisi şimdi parmak ısırtıyor! 8

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri salı akşamlarının en başarılı iki yapımı olarak reytingleri topluyor. Ancak Baraj da haftalardır yükselişini sürdürüyor ve dün akşam da totalde 7’ye yaklaşan reytingleri ile adeta parmak ısırttı.

Günü totalde 5.sırada tamamlayan Baraj dizisinin AB grubunda hala düşük olması ve 7. sırayı alması da dikkat çekiyor. ABC1’de ise dizi yükselmeye devam ediyor ve 6’lı oranlara doğru sıçrama yaptı. Dün akşam bu kategoride de 5. sırada yer aldı.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın kadrosunda yer aldığı Fox TV dizisi, bu sezonun en iyi geri dönüş yapan dizisi konumunu da elde etti.

İşte 15 Aralık salı akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Yayından kaldırılır mı diye endişe edilen Baraj dizisi şimdi parmak ısırtıyor! 9