Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’na öyle bir karakter geliyor ki, Safiye ona gıcık olacak!

Masumlar Apartmanı’na öyle bir karakter geliyor ki, Safiye ona gıcık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, kuşkusuz bu sezonun en başarılı yapımı konumunda. Hem güçlü hikayesi hem oyunculuk performansları hem de elde ettiği reyting oranları ile 2020-2021 sezonuna damgasını vuran dizinin kadrosu da genişlemeye devam ediyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan diziye en son katılan isim Naci karakteri ile Tansel Öngel olmuştu. Dizide Safiye’nin çocukluk aşkı olan Naci, geçirdiği kazadan sonra ortadan kaybolmuştu. Safiye yıllar sonra Naci ile yeniden karşılaşmış ve bu da bazı değişimler yaşamaya başlamasına neden olmuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinde şimdi de Naci’nin eşini izleyeceksiniz. Safiye’nin gıcık olması en muhtemel karakter de bu olacaktır… Naci’nin eşini canlandıracak olan isim de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, genellikle tiyatro çalışmaları ile bilinen, sinema filmlerinde ve dizilerde de yer alan Pervin Bağdat yeni karakteri canlandıracak olan kişi olarak seçildi.

Masumlar Apartmanı'na öyle bir karakter geliyor ki, Safiye ona gıcık olacak! 7

Masumlar Apartamanı dizisinin hikayesinde önemli bir yeri olması beklenen Naci’nin eşinin, Safiye olan iletişimi de izleyiciler tarafından merakla belenecek.

Naci’nin gelişinden sonra Gülben konusu da alevlenmişti… Geçen bölümde Gülben, çöp evi yakmış ve dumandan bayılmış, onu Bayram ile Naci kurtarmıştı. Gülben’in Naci’ye karşı bir şeyler hisseder gibi olması ise izleyicileri fazlasıyla kızdırmış ve bu konu sosyal medyada alaya alınmıştı.

Şimdi de Naci’nin eşinin gelişi eli duyguların karışacağı ve izleyicilerin yine büyük merakla ekran başına geçeceği bölümler geliyor.