Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel, tam bir yıldır sürpriz dizideki bu kareyi paylaşmak için bekliyordu!

Öykü Karayel, tam bir yıldır sürpriz dizideki bu kareyi paylaşmak için bekliyordu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Öykü Karayel, Muhteşem İkili isimli dizinin ardından uzun süredir ekranlarda yok. Onu ekranda görmek için ne kadar bekleyeceğiz bilinmez ama Netflix için çekilen bir diziyle birlikte pek çok hayranını şaşırtacak bir rolle geliyor.

Önümüzdeki günlerde muhtemelen çok konuşulacak bir dizi olan Bir Başkadır’da rol alan Öykü Karayel, Yönetmen Berkun Oya imzalı yeni Netflix dizisinde rol aldı. Dizini tanıtımları bir süredir dönüyor.

Krek Film tarafından yapımı üstlenen Bir Başkadır isimli dizi, bir Berkun Oya projesi olarak öne çıkıyor. 8 bölümden oluşacak olan dizinin oyuncu kadrosu etkili isimlerden oluşuyor.

Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen dizinin başrolünde yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.

2020 yılında izleyicilerle buluşması beklenen Bir Başkadır dizisi, farklı geçmişlerden gelen 8 kişinin hayatı İstanbul’da kesişir. Burada ya yeni arkadaşlıklar kuracaklar ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklardır.

Öykü Karayel, bu dizinin çekimleri sırasında sette çekilen bir fotoğrafı ancak şimdi paylaşabildi. Funda Eryiğit ve Fatih Artman ile birlikte görülüyor oyuncu.

Bir yıldır bu kareyi paylaşmak istediğini ifade eden Öykü Karayel, dizinin tanıtımlarının dönmesinin ardından aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Bir senedir bu fotoyu paylaşmayı bekliyorum.. O gün geldi.. Bu nedir? @fatihartman @fundaery Tabi ki ???? @alifarkhonde

Öykü Karayel, tam bir yıldır sürpriz dizideki bu kareyi paylaşmak için bekliyordu! 7