Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah bir ilke imza attı!

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde öne çıkan isimlerden birisi de Farah Zeynep Abdullah. İnci karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, ekran başındaki izleyicileri etkileyen performansı ile çok konuşuluyor.

Farah Zeynep Abdullah dizinin yanı sıra sosyal medyada da her paylaşımı ile dikkat çeken ve hayranlarını mutlu eden isimler arasında bulunuyor. Oyuncu, kendi hayatı için bir ilke imza attı. Elle Türkiye dergisi için Kaz Dağları’na giden ve ilk defa bir çekimde yer alan oyuncu, kendisini oraya ait gibi hissettiğini söyledi.

Altın madenleri nedeniyle büyük tahribatın yaşanması ve sonrasında gelen protestolar ile hafızalara kazınan Kaz Dağları ile ilgili paylaşım yapan oyuncu, derginin kapağını da yayınladı ve duygularını takipçilerine aktardı.

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın Elle Türkiye için çıktığı büyük deneyim ve anılar biriktirdiği o çekimlerle ilgili mesajı:

“İlkleri yaşadığım bir çekim yaptık.. İlk defa Kaz Dağları’na gittim, ilk defa bir çekimde sanki hep oraya aitmişim gibi hissettim, ilk defa yolun sonu neresi düşünmeden çok eğlenceli bir ekiple dağ bayır tırmandık. Ve ilk defa hakkımda yazılmış bir yazıyı okurken gözlerim doldu..

Yıllar sonra baktığımda da yine aynı duyguları hissedeceğime eminim, @unerzeynep ile röportaj yapmadık, Kaz Dağları’nda gece o güzel havada kahvelerimiz önümüzde dertleştik.
Ama şunu ne ilk ne de son defa söyleyeceğiz: Var olanı, doğal olanı, güzel olanı, zayıf olanı koru. Dokunma!

@elleturkiye
Severek okumanız dileğiyle.”

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah bir ilke imza attı! 7