Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’yü o halde görenler fena korktu!

Hazar Ergüçlü’yü o halde görenler fena korktu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü, Çiçek karakterine hayat veriyor. Büyük bir yangın felaketi ile başlayan dizide Çiçek karakterinin yaşadıkları ise izleyicilerin içini burktu…

Yangın sırasında İskender’in ateşlerin ortasına atıp öylece terk ettiği Çiçek, ağır yaralı olarak kurtarıldı. Sonrasında ise hastanede Doktor Tomris tarafından ölen kızının yerine geçmesi teklifi aldı… Hazar Ergüçlü’nün yüzü gözü her yeri sargılı halleri izleyenleri bir hayli etkiledi.

Bir yangından ağır yaralı olarak kurtarılan Çiçek, yeni bir hayata doğru yelken açarken Hazar Ergüçlü hayranları da bu rolü çok beğendi. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Hazar Ergüçlü'yü o halde görenler fena korktu! 7

Dizinin yeni fragmanı da yayınlandı. Hazar Ergüçlü de bu fragmanı hesabından paylaştı. Oyuncu paylaşımlarını yoruma kapattığı için izleyiciler mesaj yazamadı. Ancak twitter ortamında yapılan yorumlarda hayranlar, Çiçek karakterindeki başarısı nedeniyle çok olumlu yorumlarda bulundu.

12 Kasım Perşembe günü yayınlanacak 2. yeni bölümde Rüya’nın yangın sonrası büyük üzüntü yaşadığı tanıtımda Çelebi, Cemre’nin yaşadığını ve ona yardım eden birinin olduğunu söyleyerek gerilimi arttırıyor. Rüya, Çiçek’in ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü İskender’e hesap sorarken, Tomris’in Çiçek’e “Kızımın yerine geç!” demesi izleyenleri şoke ediyor. Çiçek’i gören Ali’nin vereceği tepki ise büyük merak konusu oluyor.

İşte Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı, 2. yeni bölüm fragmanı: