Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mayıs ayının ekran karnesi çıktı. Hangi kanal önde gidiyor?

Mayıs ayının ekran karnesi çıktı. Hangi kanal önde gidiyor?

tarafından zk zk

Her yeni sezon hem eski hem de yeni formatlar ekrana getiren kanalların kıyasıya yarışı bu sezon da devam ediyor. Aylık olarak çıkan ekran karnesi, izleyicilerin de dikkatini çekiyor. İşte Mayıs ayında öne çıkan kanal ve programlar:

Geçtiğimiz ayın program karnelerini sizinle paylaşmak isterim…

Atv toplam izleyici grubunda tüm günde ay birinciliğini bırakmadı. Star TV ise üç ayrı izleyici grubunda tüm gün ve prime time ikincisi olarak mayıs ayını tamamladı.

Prime time kuşağında ise Survivor, TV8’i zirveye taşıdı… Ama şimdiden notunu düşelim; yaz ekranı büyük değişikliklere gebe olabilir. Heyecanla Ramazan ayının sonlanacağı haziran sonuçlarının vereceği ipucunu bekliyorum!

EN ÇOK İZLENEN 5 HABER BÜLTENİ

Haber kanalları arasındaki rekabette toplam izleyici grubunda A Haber önde giderken, AB grubunda CNN Türk ayı zirvede tamamladı…

Ana akım kanallarda en çok izlenen bülten Fatih Portakal imzalı FOX Haber olurken sıralamada diğer kanallar da şöyle yer aldı; Show TV, atv, Kanal D, Star TV ve TRT Ana haber bültenleri…

EN ÇOK OKUNAN HABER BÜLTENLERİ

Yazılı medyada TV haber bültenlerinden alıntı yapılan haber sayısında öyle ahım şahım bir patlama yok… En çok haber olan bülten FOX’a aitken, Ahmet Hakan’ın sunduğu Kanal D Haber ikinci sırada yer aldı.

Show TV Ana haber bültenini yazılı haber sayısı olarak atv ve hemen ardından Star Ana Haber bülteni izledi…

Bireysel olarak ismi en çok geçen anchorman Erhan Çelik (TRT 1) rakiplerini alan haberleriyle yakalamış oldu…

Mesut Yar/Posta