Ana sayfa Sosyal Medya Meğer elbise Hazal Kaya’nın değilmiş! Nur Fettahoğlu’nun pişti olduğu elbise marka çıktı!

Meğer elbise Hazal Kaya’nın değilmiş! Nur Fettahoğlu’nun pişti olduğu elbise marka çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yıllar önce birlikte Aşk-ı Memnu dizisinde oynayan Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu, şu sıralar birlikte yeniden bir projede yer almanın keyfini sürüyorlar. İki oyuncu, Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmi için kamera karşısına geçtiler. İkili, sevinçlerini sosyal medyadan da zaman zaman takipçileriyle paylaşıyorlar.

Filmde abla kardeşi oynayacak olan Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu’nun bir elbise nedeniyle pişti olması, sosyal medyadan ortaya çıktı! Hazal Kaya’nın Sertab Bal’ı ve Nur Fettahoğlu’nun da onun ablası Harika Bal’ı oynayacağı filmin çekimleri bir kaç gün önce başlamıştı. İkili birlikte anılırken, Fettahoğlu’nun yaptığı bir paylaşımdaki elbise dikkatleri çekti.

Zira elbise o kadar hafızalara kazınmıştı ki herkes Hazal Kaya ile özdeşleştirmişti. Hatırlanacağı üzere Songün Öden, Temmuz ayında sürpriz bir nikahla uzun süredir beraber olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenmişti. Yakın arkadaş olan Hazal Kaya da düğüne katılanlar arasındaydı. Lila renkli uzun ve göğüs dekolteli elbisesi içinde adeta prenseslere, peri kızlarına benzetilmişti oyuncu. ‘Masal prensesi gibi’ yorumları yapmıştı hayranları.

İşte bu nedenle Hazal Kaya’nın giydiği elbise de hafızalara kazındı. Üzerinden bir ay geçtikten sonra birlikte Nur Fettahoğlu ile aynı projede buluştular. Fettahoğlu, sosyal medya hesabından siyah beyaz bir fotoğrafını yayınladı. Üzerindeki elbise çok yakışmış ve adeta o da bir masal prensesi gibi olmuştu.

Meğer elbise Hazal Kaya'nın değilmiş! Nur Fettahoğlu'nun pişti olduğu elbise marka çıktı! 10

Ancak elbisenin rengi görünmese de deseni, modeli Hazal Kaya’nın giydiği o elbisenin aynısı olduğunu da ele veriyordu. İşte aynı elbise ile pişti Nur Fettahoğlu için “Hazal Kaya’nın elbisesini mi giymiş?” soruları sordurdu adeta bu durum. Fettahoğlu da durumu farketmiş olacak ki bir sonraki paylaşımında elbisenin markasını yazarak duruma açıklık getirdi.

Meğer elbise Hazal Kaya'nın değilmiş! Nur Fettahoğlu'nun pişti olduğu elbise marka çıktı! 11

Tabii ki aynı elbiseyi giymiş olmalarının hiç bir önemi yok. Her iki oyuncu da çok beğenmiş olabilir. Ancak elbise Hazal Kaya ile o kadar net anıldı ki bir anda dikkatleri çekti. Fettahoğlu da ‘aşk yaşadığım doğru’ notuyla markaya teşekkür etti daha sonraki paylaşımında. Elbisenin ona da çok yakıştığı ortada…

İşte Nur Fettahoğlu’nun son paylaşımı:

Meğer elbise Hazal Kaya'nın değilmiş! Nur Fettahoğlu'nun pişti olduğu elbise marka çıktı! 12 Meğer elbise Hazal Kaya'nın değilmiş! Nur Fettahoğlu'nun pişti olduğu elbise marka çıktı! 13