Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde kim ölüyor?

Benim Adım Melek dizisinde kim ölüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gaziantep’te yeni sezon çekimleri başlayan Benim Adım Melek dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı.İkinci sezonun 2 Eylül Çarşamba akşamı ekrana geleceği bir süre önce açıklanmıştı. 29. bölümle ekrana gelecek olan dizi, yeni sezonda yine heyecanı katlayan anlara sahne olacak. Dizinin ana karakteri Melek’i oynayan Nehir Erdoğan da fragmanı instagram sayfasından paylaştı.

Dizide oğlu Kerem’i oynayan Ulvi Kahyaoğlu ile kızı Defne’yi oynayan Rabia Soytürk ile de adeta bir abla gibi ilgilenen Nehir Erdoğan, zaman zaman bu iki ismi de instagram sayfasından paylaşarak hayranlarını mutlu ediyor. karakterlerine hayat veren iki genç oyuncuyu adeta sahiplenen Nehir Erdoğan, adeta abla edasıyla onlarla yakından ilgileniyor.

Benim Adım Melek dizisinde kim ölüyor? 7

Kamera arkasında çok iyi anlaştıkları görülen oyuncuların bu enerjileri diziye de yansımakta. Kutsi ile başrolde oynayan Nehir Erdoğan, Melek karakteri ile izleyicinin gönlünü yeni sezonda da çalmaya devam edecek. Yeni sezon ilk bölüm tanıtımındaki sahneler ise izleyenleri iyice merakta bırakıyor. Fragmanda bir kişinin gölde boğulduğu bilgisi kafaları karıştırıyor…

Nehir Erdoğan, instagram’da yaptığı paylaşıma şunları yazdı:

‘Gerçekten Sevenler❤️’ burada mı?
‘Gerçekten Sevenler’ ‘Güzel Sevmeyi Bilenler’ biliyor musunuz bu dünya bizim…????☀️????????✨

#repost @adimmelektrt
・・・
“Sen beni gerçekten sevdin mi?”

Benim Adım Melek yeni sezon ilk bölümü ile 2 Eylül Çarşamba günü #TRT1’de ????