Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi 10 Nisan 4. bölüm tanıtımı yayınlandı… Sarayda bir hain var!

Mehmed Bir Cihan Fatihi 10 Nisan 4. bölüm tanıtımı yayınlandı… Sarayda bir hain var!

tarafından zk zk

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi?

Çandarlı Halil Paşa, Mehmed’in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin kapılarını kapatarak yoluna çıkacak kişilere engel olmaya çalışmaktadır.

Mara Hatun, büyük bir tehlike nedeniyle Teodara tarafından uyarılır. Fakat Mara Hatun tanımadığı Teodara’nın boğazına hançer getirerek olan biteni öğrenmeye çalışır.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ İLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Mehmed, Osmanlı sarayındaki hain ile ilgili bilgi alır. Şehzade Orhan’a yüksek mertebeli bir kişinin yardım ettiğini öğrenen Mehmed, büyük merak ve kuşku içerisine girer.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, merakla beklenen yeni bölümüyle 10 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor! Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı’nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır.

Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.