Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin erken final yapmasının nedenlerini tek tek sıralıyoruz!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin erken final yapmasının nedenlerini tek tek sıralıyoruz!

tarafından ker_def

Başka bir olumsuz durum da;

03 Medya geçen hafta Cannes de yapılan MIPTV’den beklenen ilgiyi görememiş. Diziyi hiç bir ülkeye satamamıştı. Bu da konu da yapımcıları etkilemiş olabilir.

Bu dizinin senaristlerinin de sık değişmesi başka bir konu. İlk önce Alican Yavaş ve Özge Efendioğlu ilk bölümü yazmışlar. Sonra da Ercan Mehmed Erdem yazmıştır. Son final 6.bölümü de Erkan Birgülen yazmış. bu dizinin şanssızlığı.

Birsen Altıntaş’ın sayfasından aktardığına göre;

Dün birçok kişiye Mehmed dizisiyle ilgili bu mesaj gelmiş. İlginç bir reklam çalışmasıymış.

blank

Fatih Sultan Mehmed sinema filmleri tutmuştur. Kanal D 2o13 yılında Med Yapım’a aynı diziyi yaptırmış, o dizi de 5 bölüm yayınlanmıştı. Bu dizide Mehmet Akif Alakurt oynamıştır.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Lafın kısası Mehmed ‘Bir Cihan Fatihi’ dizisi 6. bölümü ile 24 Nisan Salı akşamı ekranlara gelecek ve erken final yapmış olacak.

Bir Cihan Fatihi olan Fatih Sultan Mehmed, 29 Mayıs 1952’de İstanbul’u alarak, Orta Çağı kapatıp yeni Çağı açmıştır. Her nedense dizilerde bu başarı gelmiyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun da ilk defa bir dizisi reyting kurbanı olmuş oluyor.

Ben dilimin döndüğünce bu dizinin erken final nedenlerini sizlere sunmaya çalıştım. Bundan sonra 03 Medya’nın yeni dizilerinde başarılı olmasını ve Kenan İmirzalıoğlu’nun da bu ilk ve son reyting kurbanı dizisi olmasını dilerim.

Abdurrahman Balcılar – Milliyet Blog