Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye kararlı! Sosyal medyayı adeta salladı!

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye kararlı! Sosyal medyayı adeta salladı!

tarafından zk zk

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye kararlı! Sosyal medyayı adeta salladı! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D’nin büyük prodüksiyonlu dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, neredeyse sezon sonuna doğru ekrana gelmeye başladı. Sezon başından beri merakla beklenen dizi, yaşanan bazı aksiliklerden dolayı beklendiği gibi Ocak ayında değil, ancak Mart’ta yayınlanmaya başlandı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve Kenan İmirzalıoğlu’nun uzun bir aradan sonra ekrana döndüğü iddialı dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi, dün akşam (27 Mart) 2. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin ilk bölümü kimi çevrelerden tarafından eleştiri alsa da dizi, yeni bölümüyle tam gaz ileri gittiğini gösterdi.

Reytinglerdeki yerini koruması, ilk bölümü meraktan izleyenler olsa da 2. bölümde izleyicinin ilgisini çekmeye başladığını da gösterdi. Sosyal medyada ise Mehmed Bir Cihan Fatihi fırtınası esti adeta. Günün en çok konuşulanları arasında zirveye oturan dizi, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetleri geçti.

Reytingde Total ve AB’de 3. sırada yer alan dizi ABC+1’de bir sıra yükselerek bu hafta 2. sıraya oturdu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ilerleyen bölümlerde Kadın’ı tahtından eder mi hep birlikte izleyeceğiz ancak sağlam adımlarla zirveyi fethetmek için zorlayacağı da görülüyor.