Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi’ni kötüleyenler geçmiş olsun, sizin için kötü haberimiz var!

Mehmed Bir Cihan Fatihi’ni kötüleyenler geçmiş olsun, sizin için kötü haberimiz var!

tarafından ker_def

Zira bunca kötü sözden sonra Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine gösterilen emek küçük bir abartmayı hak ediyor.

Dizinin 2. bölümünde Kenan İmirzalıoğlu’nun Sultan Mehmed’in heyecanlı ve delikanlılık hallerini tasvirinin çok başarılı olduğunu gördük.

İmirzalıoğlu, Sultan Mehmed’in tahta çıkışı ve sonrasındaki o kanının hızlı akışını o kadar güzel izleyiciye hissettirdi ki, sanki Kenan İmirzalıoğlu toyluk sergiliyor, oynayamıyor gibi bile yorumlanacak kadar etkili bir toy Sultan portresi çizdi…

Ancak Kenan İmirzalıoğlu’nun heybetli yürüyüşünün hangi vatan evladının hoşuna gitmediğini söyleyebiliriz ki… Dünyayı değiştiren bir hükümdarı başarıyla canlandırdığı için İmirzalıoğlu kariyerine bir altın nişan daha takmış oldu.

blank

Delibaş karakteriyle Gürkan Uygun’un muhteşem oyunculuğuna hayran kalmamak olmaz… Cengaverliği, saygıda kusur etmemesi, oturuşu, kalkışı, bağırışı, akışıyla Delibaş karakterini Gürkan Uygun’dan daha iyi canlandırabilecek kimse olamaz… Memati’den sonra bu noktaya gelen Uygun, tek dizi ile ünlü olanlara da kapak olmuş durumda.

blank

Bir de Ertan Saban’ın o harika oyunculuğuna ne demeli? Bir isim ancak bu kadar bir role yakışır… Gerçekten Bizans İmparatoru olarak Ertan Saban ismi biçilmiş kaftan… Saban’ın harika oyunculuğu, mimikleri ve konuşması onun Konstantin olduğuna bizi ikna ediyor.

(analizimiz devam ediyor, sonraki sayfa linkine tıklayınız)