Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Aslantuğ, Kardeş Çocukları dizisinde oynadığı karakteri ilk kez anlattı…

Mehmet Aslantuğ, Kardeş Çocukları dizisinde oynadığı karakteri ilk kez anlattı…

tarafından ker_def

Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları ile ekrana dönmeye hazırlanan Mehmet Aslantuğ, güçlü bir karakter ile geliyor…

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in paylaştığı “Kardeş Çocukları” 27 Ocak Pazar günü Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Sarsıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak olan dizide ünlü kalp cerrahı Yıldırım Saner’e hayat veren usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, rolünü ve dizinin şifrelerini ilk kez açıkladı.

Çok iyi bir oyuncu kadrosunun bir araya geldiğini belirten Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu gibi güçlü kadın oyuncularının yanı sıra başarılı genç oyuncularının dizide bir araya geldiğini belirtiyor. Aslantuğ, “Gold Film’le, Hanımın Çiftliği’nde yıllar önce birlikte çalışmıştık. Yönetmen Faruk Teber, Türkiye’de yönetmen olarak atmosfer kurma konusunda özel bir kaç insandan biridir. ” sözleriyle izleyenleri güçlü bir hikayenin beklediğinin müjdesini verdi.

Mehmet Aslantuğ, Kardeş Çocukları dizisinde oynadığı karakteri ilk kez anlattı... 7

Tıp dünyasının aktivist yanıyla dikkat çeken ünlü profesörü Yıldırım Saner’in gençlik yıllarında tanıdığı Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay’la (Nur Fettahoğlu)yeniden bir araya gelmesiyle dizide izleyiciyi şoke edecek sırlar ortaya çıkacak. Mehmet Aslantuğ, ön hazırlık çalışmalarına aylar öncesinden çalışmaya başladığı karakteri şöyle anlatıyor;” Yıldırım Saner hipokrat yeminine layıkıyla bağlı bir adam. 10 küsur yıl Afrika’da, Asya’da, Balkanlar’da sadece hekim olarak şifa dağıtmak için dolaşmış bir doktor Yıldırım. Yıllar sonra Türkiye’ye dönüyor ve kendi yaşam öyküsüyle ilgili büyük sürprizler, hüzünler, coşkular ve travmalarla yüzleşiyor” diyor.

Kardeş Çocukları’nın konusu ise ;Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu). Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Senaryosunu Sırma Yanık’ın, yönetmenliğini Faruk Teber’in üstlendiği “Kardeş Çocukları” ilk bölümüyle 27 Ocak Pazar günü saat 20:00’da Star TV’ de ekrana gelecek.