Ana sayfa Müzik Mehmet Erdem’den Barış Manço’nun unutulmaz eserine klip!

Mehmet Erdem’den Barış Manço’nun unutulmaz eserine klip!

tarafından ker_def

HAKİM BEY ŞARKISI İLE YILDIZI PARLAYAN MEHMET ERDEM’DEN USTAYA SAYGI KLİBİ!..

7’den 70’e herkesin Barış Abi’si “Barış Manço” nun unutulmaz eseri Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ya Mehmet Erdem’den klip.

2015 Kasım ayında Sony Music etiketi ile çıkan, her bir şarkının ayrı ayrı hikayesi bulunan yepyeni albümü ile Hepsi Benim Yüzümden diyen Mehmet Erdem, albümün ilk klibi Olur O Zaman ile dinleyicilerine kabullenmeyi ve sabrı öğretirken, şimdi de ikinci klibi Sarı Çizmeli Mehmet Ağa ile Barış Abi’sine selam yolluyor.Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekimlerini gerçekleştirdiği ilk klibi hayranları tarafından büyük beğeni toplayan Mehmet Erdem, albümün ikinci klibi için Türk Müziği’nin unutulmaz ustası Barış Manço dan cover yaptığı Sarı Çizmeli Mehmet Ağa şarkı ile karşımıza çıkıyor. Şakının samimiyetini vurgulamak için set içinde set olarak kurgulanan hikayenin büyük bir bölümü Mehmet Erdem’in klip arkası görüntülerinden oluşuyor.

Kızıltoprak Eski Tren Garı’nda çekimleri yapılan klibin yönetmen koltuğunda Gülşen Aybaba otururken görüntü yönetmenliği ise Eren Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar süren çekimlerde Mehmet Erdem’e 20 kişilik bir cast grubu eşlik etti.

Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, bugün itibari ile tüm dijital platformalarda, müzik ve radyo kanallarında. Çok yakında sanatçının Youtube Vevo kanalında.