Ana sayfa Dizi Fragmanları Melek’i gören şoke oluyor! Benim Adım Melek dizisinde çile bitmiyor!

Melek’i gören şoke oluyor! Benim Adım Melek dizisinde çile bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gaziantep’te ikinci sezon çekimlerine başlanan Benim Adım Melek dizisinin yayın tarihi açıklandı.İzleyiciler mutlu, 2 Eylül Çarşamba günü 2. sezon başlıyor… Dizinin ilk sezonu bol gözyaşı ile geçmişti. Nehir Erdoğan adeta ağlamaktan bitap düşmüştü. İkinci sezonda neler olacak ilk bilgiler yayınlanan fragmanda yer alıyor.

Halil’in günlüğünü bulan Melek, gerçekten aşık olduğunu anlıyor ve bu durum her şeyi değiştirebilir… Dizinin ilk sezonunda gözyaşları dinmeyen Melek karakteri ile Nehir Erdoğan çok başarılı ber performans sergilemişti. Adeta diziyi sürükleyen isim olmuştu.

Benim Adam Melek ikinci sezondan ilk görüntülerde yağmur altında sırılsıklam bir Melek karakterini göreceksiniz. Nehir Erdoğan’ın dizideki çilesi de bitmiyor. Yük yine ünlü oyuncunun omuzlarında…

Benim Adım Melek 2. sezonda Melek ile Halil karakterlerinin aşklarını yaşayacaklarına yönelik ilk izlenim de fragman ile geldi. İzleyiciler de yeni sezonun başlayacak olmasından çok memnun.

Melek’in bu hallerine çok şaşırdıklarını belirten dizi hayranları, “Melek’ten beklenmeyecek hareketler. İnanamadım” diye yorumlarda bulundu.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 2. sezonundan ilk görüntüler: