Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde bu işin içinde bir iş var! Ender ve Yıldız’ın başına ne geldi?

Yasak Elma dizisinde bu işin içinde bir iş var! Ender ve Yıldız’ın başına ne geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonu merakla beklenen Yasak Elma dizisinden fragmanlar üst üste yayınlanıyor. 75. bölümü ile birlikte izleyicilerle 7 Eylül Pazartesi akşamı buluşması beklenen Yasak Elma dizisinde sürpriz üstüne sürpriz var…

Her şeyden önce Şahika karakterinin hapse düşmesine çok sevinen izleyiciler, Ender ve Yıldız’ın da onunla aynı koğuşta olduğunu görünce inanamadılar… Nasıl olur da Ender ve Yıldız bu tongaya düşer ve bu hale gelir.

Hapishane sahnelerinden yayınlanan kısa fragmanlarda Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade adeta moda sahnesinden çıkmış gibi… Şık kıyafetleri ve makyajlı halleri ile hiç de hapse düşmüş karakterler gibi izlenim vermiyor. İzleyiciler de fragmanlardaki bu detaya dikkat çekti.

Yasak Elma, geçtiğimiz sezon dram yapımından dönüp absürd komedi tarzına doğru evrildiği için izleyiciler bu tür detaylara da takılmıyor. “Yaz dizilerini pistten alalım, mekanın sahibi geldi” diye yorum bırakan Yasak Elma hayranları, 4.sezonunda bomba gibi olacağı düşüncesinde.

“Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” diye yorumlar bırakan dizi hayranları, yeni sürprizler de gelebileceğini düşünüyor.

En büyük merak konusu ise Yıldız ve Ender’in nasıl o duruma düştükleri…