Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinde erken veda olabilir!

Meleklerin Aşkı dizisinde erken veda olabilir!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

6 Eylül Perşembe günü 9. bölümüyle ekrana gelecek olan Meleklerin Aşkı, çok başarılı bir hikaye ve oyuncu kadrosuna sahip.

Berkay Hardal ile Gülper Özdemir’in uyumunun da tuttuğunu gözlemliyoruz. Oya Başar’ın çok şeyler kattığı dizinin bir dizir starı ise Didem Balçın.

Perşembe dizileri arasındaki rekabette Meleklerin Aşkı dizisinin rakiplerine karşı güçlü bir performans göstermesi pek de olası değil.

Zira yaz ekranında karşısında bir rakibi yokken bile reytinglerde belirli bir sevienin üzerine çıkamayan Meleklerin Aşkı, rakipleri yayına başaldığı zaman daha da azalan reytinglerle karşı karşıya kalacaktır.

Eylül ayında rakipleri başlayana kadar ekranda varlık göstermesi beklenen dizinin, rakipleri yayına başladığı zaman ekrandan silinmesi kimseyi şaşırtmayacak.

Star TV’de geçen yılın favori işlerinden Avlu, Fox TV’de sevilen hikayesi ile Bizim Hikaye ve atv’de de yeni sezonun en iddialı yapımı Bir Zamanlar Çukurova yer alacak.

Böyle 3 güçlü rakibi karşısında Meleklerin Aşkı’nın rekabet etmesi mümkün değil. Aynı gün ekrana gelecek olan Mehmetçik Kutül Amare dizisi de sezona bomba transferlerle başlayacak. 2. sezonunda Mehmetçik Kutül Amare’nin de iddiası ortaya katılırsa Meleklerin Aşkı dizisi için final yolu şimdiden gözüküyor.