Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Babadağ, Yeşil Deniz dizisinden sonra ne yaşadı da ekrana uzak durdu?

Melis Babadağ, Yeşil Deniz dizisinden sonra ne yaşadı da ekrana uzak durdu?

tarafından ker_def

Aykut Enişte isimli filmle gündemde olan ünlü oyuncu Melis Babadağ’ın dizi sektörüne yönelik sözleri dikkat çekti.

Milliyet Cadde’ye konuşan Melis Babadağ, 160 dakikaya kadar çıkan dizi süreleriyle ilgili görüşlerini aktardı.

Babadağ, “Senarist ne yapsın?” sorusunu yöneltti ve oyuncuların işlerinin dizi ekibine nispeten daha kolay olduğuna değinen şu ifadeleri kullandı: “Oyuncuların sahnesi bitiyor, eve gidiyor ama ışık şefi, kameramanlar, kostümcü ve bütün ekip orada kalıyor. Yaşamıyorsun ve hayatın yok. Tamam birçok oyuncu iyi para alıyor ama herkes aynı kazanmıyor. Geriye kalan bütün ekip sürünüyor.”

Melis Babadağ aslında bu ifadeleri kullanarak set emekçilerinin durumunu net bir şekilde ortaya koymaktan çekinmedi.

Bilindiği üzere birçok ünlü isim set çalışanlarının neler yaşadığına pek değinmek istemiyor ve kendi işine yapıp başka bir şeye karışmama prensibi uyguluyor.

ELİNİ SALLASAN DİZİ OYUNCUSU

Oyunculuğun geldiği noktayla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Melis Babadağ, sert sözleriyle dikkat çekti.

Babadağ, “Zaten elini sallasan dizi oyuncusuna çarpıyor, bu bir gerçek. Sektör büyük… Çok fazla kişi de fırsat bulabiliyor. Bu yüzden birçok kişi dizi oyuncusu olabiliyor” ifadelerini kullandı.

DİZİLERE DÖNMEK İSTİYOR

Bir süredir ekranda yer almayan Melis Babadağ, Yeşil Deniz dizisinden sonra dijital ortam için film yaptığını, tiyatro projeleriyle ilgilendiğini hatırlattı ve “Öyle denk geldi. Tiyatro oyununu o kadar çok istedim ki, hiç dizi işiyle görüşmedim. Arada bu filmi çektik, iyi oldu. Güzel bir işle ekranda yer almayı isterim” dedi.

Babadağ, tiyatro işlerinde bazı sıkıntılar yaşadığına da değindi. Organizasyon sıkıntıları yaşandığı için bir tiyatro projesinin öyle kaldığını, bir diğer tiyatro projesinin de gelecek sezona ertelendiğini belirterek, talihsizlikler yaşadığına vurgu yaptı.

Elden ayaktan düşünceye kadar oyunculuk yapacağını söyleyen Melis Babadağ, kendisi için önemli olanın işini iyi yapmak olduğunu sözlerine ekledi.