Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, aylar önce giydiği elbisesinin dekoltesi üzerinden yaşanan polemiklere son noktayı koydu!..

Melis Sezen, aylar önce giydiği elbisesinin dekoltesi üzerinden yaşanan polemiklere son noktayı koydu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen  Altın Kelebek Ödül Töreni’nde giydiği kıyafetinin dekoltesinden dolayı kendini bir polemiğin ortasında buldu.

Eski milletvekili Ahmet Çakar katıldığı bir televizyon programında oyuncu Melis Sezen’in aylar önce giydiği kıyafeti gündeme getirerek, ünlü oyuncuyu suçlayıcı tarzda eleştirdi. Çakar, “Adını falan bilmem. Geçen gün galaya çağırmışlar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?” diye konuştu.

Melis Sezen, aylar önce giydiği elbisesinin dekoltesi üzerinden yaşanan polemiklere son noktayı koydu!.. 8

Bu sözlerin ardından Hazal Kaya, Nilgün Belgün, Hadise, Demet Evgar, Bige Önal ve  Aybüke Pusat’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim sosyal medyada Çakar’a tepkilerini dile getirdi.

Çakar’ın açıklaması tartışma yarattı, tepkiler büyüdü. Hazal Kaya, meslektaşına destek olduğu mesajında, “Oturdunuz koca koca hukukçular  torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi, ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…” sözlerini dile getirdi.

Melis Sezen, aylar önce giydiği elbisesinin dekoltesi üzerinden yaşanan polemiklere son noktayı koydu!.. 9

Açıklamalar karşısında bir süre suskunluğunu koruyan Melis Sezen, instagram hesabından yaptığı paylaşımla yaşanan polemiğe son noktayı koydu.

Tartışmaya konu olan kıyafetiyle fotoğrafını paylaşan oyuncu altına; “Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle” yazdı.