Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen, Leke ve Sevgili Geçmiş şanssızlıklarını yeni bir diziyle kırdı!

Melis Sezen, Leke ve Sevgili Geçmiş şanssızlıklarını yeni bir diziyle kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında Burak Sevinç ile birlikte Leke dizisine başlamıştı. Yapımda başrolde yer alarak kariyerinde sıçrama yapan Melis Sezen, büyük bir talihsizlikle karşılaştı. Leke dizisi 2. sezonda da devam edecek denilerek sezon finali yaptı. Ancak sonra ortaya çıktı ki, dizi devam etmeyecekti.

Bu sezona Star TV ekranında Sevgili Geçmiş dizisiyle başlayan Melis Sezen, ikinci talihsizliğini de bu dizide yaşadı.Sadece 8 bölüm yayınlanan Sevgili Geçmiş’ten Deren karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, ne yazık ki, bu projede de aradığı çıkışı yapamadı.

2020 yılı ise Melis Sezen için uğurlu başladı. TRT’nin yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’ün kadrosunda yer alan oyuncu, 2019 yılının şanssızlıklarını bu yapım ile üzerinden atacak.

Milli Mücadele’nin 100. yılına özel olarak hazırlanan projede yer almaktan çok mutlu olduğunu belirten Melis Sezen, “Harika bir ekip bir araya geldi. Böyle özel bir projede yer aldığım için ayrıca mutluyum. Çekimlerimiz başladı. İnşallah yakın zamanda ekranlarda olacağız” açıklamasında bulundu.