Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’i annesi giydiriyor, ama bildiğiniz gibi değil!

Melis Sezen’i annesi giydiriyor, ama bildiğiniz gibi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen; Sadakatsiz dizisinin bitmesinin ardından farklı etkinliklere katılıyor ve güzelliği ile de tüm gözleri üzerine çekiyor. Ünlü oyuncu giydiği farklı kıyafetlerle de göz dolduruyor.

Bu sefer de beyaz çiçek desenli siyah mini elbisesi ile dikkatleri çeken oyuncu, dekolte konusunda da cüretkardı. Melis Sezen, özel tasarımlar giyiyor ve bu tür etkinliklerde kıyafetleri ile herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Kanal D’de başarılı bir iki sezon geçirdiğini anlatan oyuncu, kıyafet konusunda kendi tasarımlarının da olduğunu anlattı. Bu sezon içinde jüri üyesi olarak yer aldığı Maske Kimsin Sen isimli programda farklı bir stil yaratmaya çaba harcadığını ve her program için kendisinin de fikirlerini ortaya koyduğu tasarımlar yapıldığını anlattı.

Melis Sezen'i annesi giydiriyor, ama bildiğiniz gibi değil! 7

Melis Sezen, “Sadece güzel bir elbise giymemeliyim. Beni anlatan, beni ifade eden, benim karakterimi yansıtan bir şey olmalı. Stilin de böyle bir şey olduğunu düşünüyorum. O yüzden herkesin kendisine has, o yüzden den önemli benim için” diye konuştu.

Kendi tasarımlarını çizmeye devam edeceğini anlatan Melis Sezen, bu konuda en büyük şansının annesi olduğunu ve onun moda üzerine okumasının da kendisine bugün fayda sağladığını anlattı.

Melis Sezen, “Annem beni giydiriyor bolca, o yüzden mutluyum ve şanslıyım” ifadelerini kullandı.