Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı!

Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı!

tarafından ker_def

Televizyogazetesi.com/Detay – Onların aşkı, geçtiğimiz yaz beraber başrolde yer aldıkları Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinin setinde başladı.

Rol arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çifti, dizinin sona ermesinden sonra aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

Hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı çift zaman zaman sosyal medyada birlikte fotoğraf da paylaşıyorlar. Oyuncu çiftin son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Birlikte bir davete katılan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin siyah beyaz fotoğrafında özellikle Ayça Ayşin Turan’ın sevgilisine bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Sevgilisine aşk dolu gözlerle bakan Ayça Ayşin Turan’ın instagram paylaşımı takipçilerinden de yoğun ilgi gördü.

Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı! 3

Gelen proje tekliflerini değerlendirdiklerini söyleyen Alp Navruz, yeniden birlikte oynamaları için teklifler aldıklarını da belirtti. Ünlü oyuncu, öncelikli olarak ayrı proje tekliflerini değerlendirdiklerini de sözlerine ekledi.

Ayça Ayşin Turan daha önce verdiği bir röportajda; Alp Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını belirtmiş ve “Birlikte oynamamız için bir proje teklifi gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı! 4

Büyük bir hayran kitlesi bulunan çift sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor. Şu sıralar ikisi de bir projede yer almayan ünlü çiftin yeni projeleri de hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.