Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melis Sezen’in plajdaki özel pozları hayranlarının başını döndürdü!

Melis Sezen’in plajdaki özel pozları hayranlarının başını döndürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Leke dizisi ile ekranda yer alan ünlü oyuncu Melis Sezen, başarılı performansı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Son dönemin genç yetenekleri arasında gösterilen Melis Sezen, fiziksel özellikleriyle de dikkat çekmekte.Oyuncu, duru güzelliği, zarafeti ve enerjisi ile büyük beğeni toplamakta.

Magazin İzmir dergisine özel pozlar veren Melis Sezen, hayranlarını adeta mest etti.

Melis Sezen'in plajdaki özel pozları hayranlarının başını döndürdü! 8

Derginin izlenimi ise oyuncunun dans ederken mutlaka izlenmesi gerektiğini yönünde. Oyunculuğa başlangıcı, anne ve babası ile yaşadıkları, hayvan sevgisi ve hayalleriyle derginin Eylül sayısında Melis Sezen enerjisi kendini gösteriyor.

Alaçatı’da yapılan çekimler ise Sezen’in hayranlarının büyük beğenisini topladı. Takipçileri ünlü oyuncuya çok sayıda beğeni ve yorum yaptı.

Sezen, “Eylül mis gibi geldi” notuyla aşağıdaki pozunu paylaştı:

Melis Sezen: “Magazin İzmir eylül sayısında ben varım ve çok tatlı bir ekiple inanılmaz keyifli çalıştık. Herkese sonsuz teşekkürler.”

Melis Sezen'in plajdaki özel pozları hayranlarının başını döndürdü! 9

Derginin instagram hesabından ise Melis Sezen ile yapılan özel çekimlerin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Melis Sezen, güzelliği ile mest etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eylül sayısı kapak konuğumuz Melis Sezen @melisssezen ile yaptığımız çekimin backstage videosu sizlerle ? Röportajın tamamı ve rengarenk fotoğraflar Eylül sayımızda @dergilik @dr_dunyasi ve bayilerde sizlerle.. ✨ Röportaj: Meltem Parlar @meltemparlar Fotoğraf:Hatem Sipahi @hatemsipahiart Moda Editörü: Taleh Aliyev @aliyevtaleh Makyaj: Rami Çağlar @ramicaglar Saç: Coşkun Şahin @coskun_hairstylist & Zehra Hakan Ekip @zehrahakanekip Backstage : Fit Yapım @fityapim / Selçuk Toksal @selcuk_toksal / Gürkan Ünlükök @gurkanunlukok Moda Editörü Asistanı: Murat Can Hoşgören @murathsgrncan Sosyal Medya : Ayfer Eser @ayfereser1 Teşekkürler: Madeo Beach @madeobeach Ayayorgi By T @ayayorgihotelbyt Gavur Meyhane @gavurmeyhane Yeşim Özgün @yesimzgn All İletişim @alliletisim ✨

Magazin İzmir (@magazinizmir)’in paylaştığı bir gönderi ()