Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Aslı Pamuk, finalden sonra ortaya çıktı! Burçin Terzioğlu gözleriyle beğenileri kaptı

Melisa Aslı Pamuk, finalden sonra ortaya çıktı! Burçin Terzioğlu gözleriyle beğenileri kaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken ünlü oyunculara hayranlarından da büyük ilgi gösteriliyor. Melisa Aslı Pamuk, Yeni Hayat dizisinde başrolde yer aldı ve çok iddialı bir sezon başlangıcı yapmasına rağmen, dizi kısa sürede ekran ömrünü tamamladı. Burçin Terzioğlu ise, üst üste farklı rollerde yer alırken değişen imajıyla herkesi şaşırtmayı sürdürüyor.

Serkan Çayoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Yeni Hayat’ın Ekim sonunda 9. bölümüyle birlikte yayından kalkması, Melisa Aslı Pamuk için büyük bir talihsizlik oldu. Oyuncu, sezonun kalan bölümünde bir başka yapımda yer alacak mı, hayranları merakla yeni proje bilgisi bekliyor. Ünlü oyuncu ise instagram hesabından araç içinde bir pozunu yayınladı. Tarzıyla göz dolduran oyuncuya, “Ne kadar zarif ve güzelsin” diye yorumlar yapıldı.

Melisa Aslı Pamuk, finalden sonra ortaya çıktı! Burçin Terzioğlu gözleriyle beğenileri kaptı 8

Burçin Terzioğlu ise üst üste proje tekliflerini reddettiği bir dönemi yaşıyor. Mucize Doktor ve Sadakatsiz dizilerinde yer almak istemeyen oyuncu, en son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Sosyal medya paylaşımları ile hayranları ile etkileşim halinde olan oyuncu, kış güzelliğini sergilediği pozuyla büyük beğeni topladı. Gözlerinin çok güzel olduğunu belirten takipçiler ise, ünlü oyuncudan yeni proje beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Melisa Aslı Pamuk, finalden sonra ortaya çıktı! Burçin Terzioğlu gözleriyle beğenileri kaptı 9