Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk ve Hande Erçel gülümseyince, dünya güzelleşiyor

Melisa Aslı Pamuk ve Hande Erçel gülümseyince, dünya güzelleşiyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son yılların iki başarılı kadın oyuncusu Melisa Aslı Pamuk ve Hande Erçel, sadece performansları ile değil, güzellikleriyle de hayranlarının başını döndürüyor. Her ikisi de başarılı çıkışlar yaptı ve şimdi de bunun meyvelerini topluyor.

Melisa Aslı Pamuk, Kanal D’de devam eden Yeni Hayat dizisinde başrolde bulunuyor. Oyuncu, takipçileri ile yeniden ekranda buluşmanın keyfini yaşıyor. Çarpışma dizisindeki çıkışının ardından Yeni Hayat ile de ilgi gören oyuncu, hayranları ile sosyal medyada etkileşim halinde olmayı da sürdürüyor. Gülümseyen bir pozunu yayınlayan oyuncu, yine göz doldurdu. Hayranları “Her zaman gülümse, çünkü sana çok yakışıyor” diye yorumlar yaptı.

Melisa Aslı Pamuk ve Hande Erçel gülümseyince, dünya güzelleşiyor 8

Hande Erçel ise yaz aylarında başlayan ve etkisi hala devam eden Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda performansı ile büyük ilerleme kaydetti. Her geçen gün hayran sayısını da artıran oyuncu, 16.5 milyon instagram takipçisi ile birçok ünlü ismi kıskandırıyor.

Her paylaşımı dikkat çeken, güzelliği ile binlerce iltifat alan Hande Erçel, “Neşe ne güzel şey” etiketi ile aşağıdaki pozunu yayınladı. Kerem Bürsin’in de emoji ile destek verdiği paylaşıma 2.1 milyondan fazla beğeni geldiğini de hemen hatırlatalım.

Melisa Aslı Pamuk ve Hande Erçel gülümseyince, dünya güzelleşiyor 9