Ana sayfa Dizi Haberleri Yiğitcan Ergin’den sonra Arka Sokaklar’daki ayrılıklara yeni gençler dahil oldu!

Yiğitcan Ergin’den sonra Arka Sokaklar’daki ayrılıklara yeni gençler dahil oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve 16 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisinin kemik bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve bu isimler arasında kopmalar da nadiren yaşanıyor. Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılma ihtimalinin ortaya çıkması bu nedenle hayranları hem şaşırttı hem de üzdü. Tabii ki oyuncunun yapımcı ile görüşmelerinin sürdüğü ve ayrılık konusundaki iddialara rağmen henüz net bir karar verilmediği biliniyor.

Ancak Arka Sokaklar dizisindeki ayrılıklara yenileri de eklenmeye devam ediyor. Geçen yıl da benzer bir durum yaşanmış ve 15 yıl boyunca hikayede yer alan Zeliş ve Tekin karakterlerini canlandıran Yüsra Geyik ile Onur Bay ayrılık kararı alarak herkesi şaşkına çevirmişti.

Bu sezon da dizinin genç isimlerinin bir bir ayrılık haberleri geliyor. İlk olarak Yiğitcan Ergin’in dizide olmayacağı ortaya çıktı. Cemal karakterini canlandıran Ergin, 2015 yılında başladığı kariyerinde Racon ve Deli Gönül dizilerinin ardından 2019’da Arka Sokaklar kadrosuna katılarak önemli bir popülerlik elde etti.

Yiğitcan Ergin'den sonra Arka Sokaklar'daki ayrılıklara yeni gençler dahil oldu! 8

Yine 2019 yılında Yiğitcan Ergin ile birlikte Arka Sokaklar dizisine katılan Ela Yörüklü’nün de 16. sezonda olmayacağı ortaya çıktı. Cemal ile Ezgi karakterleri hikayenin son döneminde bir hayli öne çıkmıştı. Ancak bu iki karakteri canlandıran Yiğitcan Ergin ile Ela Yörüklü’nün kariyerlerinde yeni hedeflere yönelmesi ayrılığı beraberinde getirdi.

Deniz Çatalbaş ise diziye komiser Aslı karakteri ile 2021 yılında katıldı. Ancak oyuncunun hikayedeki varlığı uzun sürmedi. Çatalbaş, ilk dizisinde iyi bir sınav verdi ve şimdi yeni projeler için yeni arayışlar içinde.

Yiğitcan Ergin'den sonra Arka Sokaklar'daki ayrılıklara yeni gençler dahil oldu! 9

Arka Sokaklar dizisinin ana kadrosundaki isimler yerinde duruyor. Bir tek Şevket Çoruh’un durumu net değil. Ama 3 genç oyuncunun ayrılması ile birlikte ortaya çıkacak boşluk nedeniyle senaristler yeni karakterler oluşturabilir ve yeni genç isimler on yedinci yeni sezonda diziye katılabilir.