Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun ve Uraz Kaygılaroğlu’nun en doğal halleri!

Melisa Şenolsun ve Uraz Kaygılaroğlu’nun en doğal halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler sosyal medya üzerinden tatil hallerini paylaşmayı sürdürüyor. Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile, Atiye dizisinin Cansu’su Melisa Şenolsun yüz hatlarını net bir şekilde gösteren son paylaşımları ile dikkatleri çekti.

Atiye’nin 3. ve final sezonu çekimleri devam ediyor. Melisa Şenolsun, yayınlanan ilk sezondaki başarılı performansı ile göz doldurmuştu. İkinci sezonun Eylül ayında izleyici ile buluşması beklenirken, ekip final sezonunu da tamamlamak için çaba harcıyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanan Melisa Şenolsun, yüz hatlarını net bir şekilde gösteren fotoğrafı ile göz doldurdu. “Makyaja hiç ihtiyacın yok” diyen hayranları, ünlü oyuncunun doğal halinin de çok güzel olduğunu ifade etti.

Beren Saat bu paylaşıma kalp emojisi ile yanıt verdi. Oyuncunun takipçileri ise “Güzelliğin portresi” ifadesini kullandı.

Melisa Şenolsun ve Uraz Kaygılaroğlu'nun en doğal halleri! 8

Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini hayat veren Uraz Kaygılaroğlu da aynı Melisa Şenolsun gibi yüzünün net bir halini paylaştı.

“Bi nedenin olmaz” ifadesi ile fotoğrafı yayınlayan ünlü oyuncu, kısa saçlarıyla farklı görünüyordu. Kaygılaroğlu’yu karizmatik olarak nitelendiren hayranları, “Böyle yakışıklılık olmaz” yorumunu yaptı.

Melisa Şenolsun ve Uraz Kaygılaroğlu'nun en doğal halleri! 9