Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp dizisinin Orhan’ı Metin Akdülger’den hayranlarını şaşkına çeviren proje!

Kulüp dizisinin Orhan’ı Metin Akdülger’den hayranlarını şaşkına çeviren proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında Bursa’da dünyaya gelen Metin Akdülger son dönemin başarılı dizi projelerinde etkili rolleriyle göz dolduran isimlerinden birisi konumunda… Üst üste çok iyi dizilerde izlediğimiz Metin Akdülger, Medcezir’deki Orkun karakteri ile büyük ilgi çekmişti.

Yıllar içinde farklı projelerle yeteneklerini geliştiren ve tecrübesini artıran Metin Akdülger, Şahsiyet isimli dijital dizideki Ateş karakteri ile de yurt dışında büyük ilgi gören isimler arasına katıldı. Şahsiyet’in uluslararası başarısının ardından Netflix’te yayınlanan Atiye ve Kulüp dizileri de ünlü oyuncunun popülerliğini artıran projeler oldu.

Metin Akdülger, oyuncu olarak etkili rollerle ve yeteneklerini de sergileyerek yolunda ilerlerken, arkadaşları ile birlikte çıkardığı çizgi roman ile de gündemde yer alıyor.

4 kitaplık serinin ilk sayısının raflarda yer almaya başlaması oyuncu adına da yeni bir yolculuk ve yeni bir adım olarak dikkatleri çekiyor.

Kulüp dizisinin Orhan'ı Metin Akdülger'den hayranlarını şaşkına çeviren proje! 7

Dört farklı disiplinden dört kafadarın bir araya gelerek bir hayalin peşinden gitmesiyle ortaya çıkan, fantastik bir dünya vadeden “Görmüş Geçirmiş Kaptan 88” serisinin ilk kitabı olan Baba’nın Son İcadı okuyucularla buluştu.

İnsanlığın dünyadaki felaketlerden başka bir gezegene sığınarak hayatta kalmaya çalıştığı bir 4120 yılı tasviriyle başlayan hikaye, Kaptan 88’in, Görmüş Geçirmiş Kaptan 88’e dönüşme serüvenini anlatıyor.

Dünya’nın ve insanlığın karşı karşıya olduğu çaresizlikleri kendi özgün kurgusuyla ve kadim mitlerle harmalayan çizgi roman, okuyucuların bilimkurgu ve çizgi roman kültürünü artıracak.

Kaptan 88, küçük yaşlarından itibaren bu hikayenin etkisinde olduğunu ifade eden Davut Çelebi’nin hayali olarak başladı, sonrasında Metin Akdülger ve Osman Oğuz Öğün’ün kalemiyle şekillendi ve nihayetinde Sadi Güran’ın fırçasıyla renklerine ve görsel dünyasına kavuştu.

Metin Akdülger de arkadaşları ile birlikte bilimkurgu temalı bir çizgi roman çıkartmanın heyecanını ve mutluluğu yaşıyor.