Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Sözen, 30 dakika göründüğü Kırmızı Oda dizisinde ortalığı darmadağın edip gitti!

Melisa Sözen, 30 dakika göründüğü Kırmızı Oda dizisinde ortalığı darmadağın edip gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamı 2. bölümüyle ekranlara gelen Kırmızı Oda dizinin konuk oyuncusu olan Melisa Sözen, oyunculuğu ile yine ekran başındakileri bir hayli sarsıp gitti! Sözen, Binnur Kaya’nın oynadığı doktora gelen bir hasta rolündeydi. Yeni bölümün ilk sahnelerinden başlayarak yaklaşık 30 dakika dizide yer alan Sözen’in oynadığı sahneler büyük dikkat çekti.

Kliniğe gelmeden önce bir çamur birikintisine girip iyice kendini kirleten ve içeri girer girmez her yeri çamura bulayıp olay çıkaran bir kızı oynadı Melisa Sözen. Doktor Hanım’ın ve yanında çalışanların zor zapt ettiği kızı tedavi edemeyeceğini söyleyen Binnur Kaya’nın oynadığı doktor hanım, onu bir şekilde klinikten çıkardı.

Sonrasında gelen telefon ise herkesi şaşkına uğrattı. İsminin Alya olduğu öğrenilen kız, aslında Hukuk Fakültesi’ni birincilikle bitiren bir kişiydi. Arayan Leyla ismindeki akademisyen, öğrencisi olduğunu söyleyerek Doktor Hanım’a durumu soruyordu. Doktor’un biraz önce ortalığı birbirine katan bu kız ile ilgili gerçeği öğrenip kahkahalarla güldüğü ve kendisini başka bir meslektaşına yönlendirmesini gerektiğini söylemesiyle Melisa Sözen ile ilgili sahne de bitti.

Melisa Sözen, 30 dakika göründüğü Kırmızı Oda dizisinde ortalığı darmadağın edip gitti! 7

Leyla Hanım’ın “Zehir gibi, yanımda staja aldım. Çok zeki bir kızdır. Biraz tuhaftır” sözleriyle tarif edilen Alya, diziye bambaşka bir ivme kattı 2. bölümde.

Melisa Sözen, yeniden diziye gelir mi, Alya karakterinin neden bu noktaya geldiği, hikayesi devam eder mi henüz belli değil. Ancak Melisa Sözen, uzun süredir ekranlarda olmadığı dönemin acısını çıkarır gibi 30 dakikaya yakın kaldığı Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyi adeta ekrana kilitledi.

OGM Pictures imzalı, yönetmeliğini Cem Karcı’nın yaptığı, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı dizideki hikayelerin gerçek olduğu biliniyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir Psikiyatri kliniğinde geçen yaşanmış olaylardan esinlenerek yazılmakta senaryo.

Tuhaf karakteri ve davranışlarıyla Doktor Hanım’ı hayli zorlayan Alya, izleyicilerin de yeni bölümde en çok ilgisini çeken karakter oldu. Herkesin sabrını zorlayan Alya ile ilgili Melisa Sözen ise “Alya’yı gönülden çağırmışım ben, senaryoyu okuduğum zaman uzun zamandır oynamak istediğim karakter tam karşımda duruyordu. Çok özel Alya’nın yeri benim için” şeklinde konuştu.

Kırmızı Oda’da hırpani görünüşlü, sıradışı bir karakteri canlandıran ünlü oyuncu Melisa Sözen’in bir başka bölümde yeniden yer almasını isteyen izleyiciler, şimdiden sosyal medyada istek yapmaya başladılar. Bakalım Alya’nın hikayesi devam edecek mi yoksa izleyicinin ağzına bir parmak bal çalıp gitti mi Melisa Sözen?

Oyuncunun yer aldığı o çarpıcı sahneleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…