Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın Kefaret dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı…

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın Kefaret dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü ismi bir araya getirecek olan yeni dizi Kefaret ile ilgili yapılan bir açıklama, bir süredir kulis haberleri şeklinde medyada dolaşan ancak netlik kazanmayan bazı durumlara da açıklık getirmiş oldu. Fox TV’de yayınlanacağı öğrenilen ve hazırlıkları süren diziyle ilgili olarak yapım firmasından gelen açıklamada bazı detaylar ortaya çıktı.

Daha önce dizinin başrolleri ile ilgili haberler gündeme gelmişti. Bu kez Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın hangi rolleri oynayacağı öğrenildi. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği, Mesuda Eraslan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise usta kalem Mahinur Ergün yazıyor.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanan dizinin ismi şimdilik Kefaret olarak geçiyor. Fox TV’de yayınlanacak olan dizide Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat, birlikte kamera karşısına geçecekler.

Yeşilçay, dizide özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi Zeynep karakterini oynuyor. Mert Fırat ise bir polis rolünde. Sinan isimli bir başkomiseri oynayacak Mert Fırat. Kefaret isimli dizide Zeynep’in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretler konu alınacak.

Bu arada Nurgül Yeşilçay da partneri Mert Fırat ile verdiği bir pozu paylaşım, diziyi de instagram story’den paylaşmış oldu…

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın Kefaret dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı... 8

Yeşilçay, Fox Türkiye’nin yeni sezon çekimlerinden bir fotoğrafını da paylaştı…

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın Kefaret dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı... 9